Mel Gibson si Rene Russo, un cuplu simpatic intr-o situatie limita. "Rascumpararea" e azi de la 20:30 la ProTV

Mel Gibson si Rene Russo, un cuplu simpatic intr-o situatie limita. Rascumpararea e azi de la 20:30 la ProTV
Citeste mai mult despre: Kevin Costner, filme, Mel Gibson,
Data publicarii: 29 Iunie 2013
Data actualizare: 19 Februarie 2014
Astazi, la ProTV:

20:30 – (12) Film artistic: Răscumpărarea

Titlu original: Ransom

Producţie: SUA, 1996

Regia: Ron Howard

Cu: Mel Gibson, Rene Russo, Brawley Nolte, Gary Sinise, Delroy Lindo

Gen: acţiune 

Mel Gibson interpretează rolul unui intransigent magnat, Tom Mullen, din New York. Cînd nişte criminali periculoşi îi răpesc fiul de zece ani, lumea lui Tom este pe cale să se prăbuşească. La cererea răpitorilor, Tom pregăteşte 2 milioane de dolari pentru răscumpărare. În paralel, FBI-ul pune la punct, în mare secret, o operaţiune de salvare. Cînd aceasta eşuează, Tom ia totul pe cont propriu, adoptînd o tactică riscantă într-o ultimă încercare disperată de a-şi recupera fiul în siguranţă.

Printr-o mişcare inteligentă Tom declanşează un joc al nervilor, transformînd banii de răscumpărare în preţul fixat pe capetele răpitorilor. 

 

22:55 – (15) Film artistic: Domnul Brooks 

Titlu original: Mr. Brooks 

Regia: Bruce A. Evans 

Producţie: SUA, 2007

Cu: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt, Marg Helgenberger, Matt Schulze

Genul:  thriller

Earl Brooks (Kevin Costner) pare să fi găsit calea spre perfecţiune. El este un om de afaceri respectat, un familist convins şi ca o confirmare a tuturor acestor calităţi Camera de Comerţ din Portland îl numeşte “Bărbatul anului”. Nimeni nu bănuieşte însă că în spatele acestor aparenţe se ascunde un criminal în serie. 

După doi ani în care a reuşit să-şi înfrîneze orice pornire criminală, Domnul Brooks simte nevoia să ucidă din nou. Încurajat de alter-ego-ul său, Marshall (William Hurt), Earl ucide un cuplu, după care şterge orice urmă de la locul crimei care ar fi putut să-l incrimineze. Nu observă însă că draperiile de la camera celor două victime nu erau trase şi că există posibilitatea ca cineva să-l fi surprins în timpul execuţiei. Acţiunea devine şi mai captivantă atunci cînd fiica domnului Brooks renunţă la facultate şi se întoarce acasă. Ea dezvăluie că este însărcinată, însă cauza reală a abandonului său nu este aceasta. Domnul Brooks îşi dă seama că fiica sa îi moşteneşte patima şi încearcă să îi creeze un alibi. 

Cu adevărat îngrijorătoare este apariţia unui individ care are dovada faptului că tocmai acest cetăţean model este autorul ultimei crime duble: o fotografie în care este surprins la locul faptei.     
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies