Melania Trump, desființată după mesajul șocant postat pe 11 septembrie

Melania Trump, desființată după mesajul șocant postat pe 11 septembrie
Citeste mai mult despre: Melania Trump, 11 septembrie,
Data publicarii: 12 Septembrie 2019
Data actualizare: 12 Septembrie 2019
La 18 ani de la tragedia din 11 septembrie, Melania Trump a postat un mesaj pe Twitter care a stârnit controverse uriașe printre utilizatorii de social media.

Este binecunoscut faptul că Melania Trump este comentată îndelung după fiecare postare pe Twitter pe care o face. Ieri, pe 11 septembrie, când s-au împlinit 18 ani de la atacurile teroriste asupra turnurilor World Trade Centre din New York, Prima Doamnă a ales să profite de acest moment pentru a atrage atenția asupra unei probleme care afectează tinerii din zilele noastre.

Citește și. Au trecut 18 ani de la tragedia care a schimbat omenirea. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie 

Melania Trump a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că din ce în ce mai mulți tineri din America folosesc țigări electronice. Aceasta a scris: ”Datele arată că tot mai mulți tineri preferă țigările electronice. Este responsabilitatea noastră, ca părinți, să înțelegem pericolul pe care acestea îl reprezintă. Guvernul nostru sprijină scoaterea țigărilor electronice din magazine până când primesc aprobarea FDA”.

Deși a abordat un subiect serios, fanii de pe Twitter s-au întrebat de ce Prima Doamnă a ales să vorbească despre fumat chiar în ziua comemorării tragediei din 11 septembrie.

”De ce ai vorbi despre așa ceva la aniversarea 9/11? De curiozitate”, a scris un fan.

”Adică, putea să aștepte încă o zi să facă asta”.

Alți utilizatori de Twitter i-au criticat pe Melania și pe soțul ei, Donald Trump, pentru faptul că administrația actuală nu a reușit să controleze violența armată din America.

”Dar ce spuneți despre armele care ucid sute de copii?”.

”Ai putea să îți îndrepți eforturile spre controlul armelor”.

”Anul aceasta, s-au înregistrat 2-3 morți din cauza țigărilor electronice, spre deosebire de sute de oameni care au fost împușcați în masă”. 

”E bine că-ți pasă de țigările electronice. Poate dacă ți-ar păsa și de controlul armelor la fel de mult”.

Foto: Getty 

Vezi și: Top 3 vedete care au fost agresive cu paparazzi 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies