Melania Trump, la Casă Albă. Cum a rupt o tradiție veche de 300 de ani

Melania Trump, la Casă Albă. Cum a rupt o tradiție veche de 300 de ani
Citeste mai mult despre: Melania Trump, pictorial, Prima Doamna a SUA,
Data: 05 Decembrie 2018
Melania Trump este ca nicio altă Primă Doamnă a Statelor Unite.

Când Donald Trump, soțul ei, a devenit cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, Melania a devenit una dintre cele mai faimoase femei din lume. În 2017, omul de afaceri a devenit președinte, transformând-o pe Melania în Primă Doamnă.

Citește și. Ce face Melania Trump toată ziua? Cum arată programul obișnuit al Primei Doamne

Conform cărții “Melania Trump: Everything you ever wanted to know about America’s future First Lady”, semnată de Talia Rose, ”aceasta ar putea fi singura Primă Doamnă care a pozat vreodată nud”, consemnează Express.co.uk.

În 2000, Melania, care are un copil cu Trump, Barron (12 ani), a fost protagonista unui pictorial pentru ediția de ianuarie a revistei GQ.

Ședința foto a avut loc în avionul Boeing 727, personalizat, al lui Donald Trump, unde modelul poate fi admirat în poziții seducătoare, în piese vestimentare minimaliste.

Conform cărții, Melania ar putea fi singura Primă Doamnă din Statele Unite care a pozat nud, însă aceasta este mândră de prestația sa în ținute sumare. Confom GQ, Melania ar fi declarat că apariția ei pe copertă și în provocatorul pictorial este ”una dintre cele mai mari realizări ale sale”.

Însuși Donald Trump ar fi spus că pictorialul este pe gustul său, cerând, la acea vreme, ca fotografiile să-i fie livrate la birou. 

Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite în noiembrie 2016, iar mandatul său a început în ianuarie 2017.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Melania Trump, la Casă Albă. Cum a rupt o tradiție veche de 300 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO