Melania Trump, noi declarații despre infidelitatea soțului ei, Donald

Melania Trump, noi declarații despre infidelitatea soțului ei, Donald
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Octombrie 2018
Data actualizare: 14 Octombrie 2018
Melania Trump a respins din nou zvonurile conform cărora soțul ei, Donald Trump, ar înșela-o. 

Melania a spus într-un interviu că îi place viața la Casa Albă și a negat infidelitățile soțului său, despre care crede că sunt doar ,,povești, zvonuri, bârfe”.

Ea a mai spus în interviul dat postului de televiziune american ABC că nu acordă prea mare atenție acestor zvonuri și că are ,,lucruri mai importante” la care să se gândească. 

În volumul pe care l-a lansat în libării luna trecută, un fost angajat de la Casa Albă susține că Melania știe, de fapt, că infidelitățile lui Donald sunt reale, însă nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține fostul angajat al lui Trump.

Trump se pare că ar fi amenințat-o pe Melania și că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum știe exact cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de-a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta.”, a spus fostul angajat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies