Melania Trump s-a retras complet din viața publică! Motivul pentru care Prima Doamnă a Statelor Unite a luat decizia radicală

Melania Trump s-a retras complet din viața publică! Motivul pentru care Prima Doamnă a Statelor Unite a luat decizia radicală
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Melania Trump a fost timp de patru ani prima doamna a Statelor Unite ale Americii. După ce mandatul lui Donald Trump la Casa Albă a luat sfârșit, Melania Trump nu s-a mai expus public. Motivul pentru care pare să fi dispărut din peisajul politic și monden a fost explicat de o sursă apropiată fostului fotomodel.

Melania Trump a ținut prima pagină a publicațiilor de peste Ocean în perioada în care soțul său, Donald Trump, a fost președintele Statelor Unite ale Americii. Relația dintre ei s-a aflat întotdeauna sub lupa jurnaliștilor americani, iar ținutele impecabile ale Melaniei au fost lăudate de către desginerii vestimentari de numeroase ori.

Se pare că atenția primită, dar și criticile constante, au obosit-o teribil pe fosta prima doamnă, care este mai mult decât încântată de faptul că șederea ei la Casa Albă a luat sfârșit. "Melaniei nu îi place să se afle în lumina reflectoarelor și a subliniat clar că nu intenționează să revină într-o poziție care va presupune să aibă o viață socială foarte activă", a dezvăluit o sursă apropiată acesteia pentru publicația People. Mai mult decât atât, Melania nu dorește să participe într-o eventuală campanie electorală în cazul în care Donald Trump decide să candideze din nou pentru Biroul Oval. 

Principala prioritate a Melaniei este educația fiului Barron care a început școală la Oxbridge Academy în West Palm Beach. "Se concentrează asupra rolului de mamă și își acordă timp pentru propria persoană", a declarat aceeași sursă. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Melania Trump, o adevărată fashion icon
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies