Mentalistul Cristian Gog: Unii vor sa le spun numerele la loto sau sa le aduc inapoi persoana iubita

Mentalistul Cristian Gog: Unii vor sa le spun numerele la loto sau sa le aduc inapoi persoana iubita
Citeste mai mult despre: Cristian Gog, Romanii au talent,
Data publicarii: 15 Mai 2012
Data actualizare: 15 Mai 2012
Cristian Gog spune ca multi sunt cei care-l cauta ca sa le spuna numerele la loto sau sa le aduca inapoi partenerii de viata rataciti:

"Numerele la loto sunt cel mai cerut lucru, dar primesc destule mesaje cu diferite solicitari mai "altfel": de la simple intrebari privind viitorul cuiva pana la ciudatenii de genul: "Sotul meu a fugit cu o caugarita. Vreau sa mi-l aduci inapoi, acasa". Unii vor sa devina irezistibili pentru persoana X", declara mentalistul care a castigat titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro la Romanii au talent.

"Cea mai ciudata solicitare a fost din partea unui barbat care mi-a cerut sa ii spun daca vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus sa plateasca o suma frumusica pentru asta", povesteste Gog.

Despre cei care-l abordeaza cu astfel de cereri, clujeanul spune ca "sunt oameni care, in anumite momente ale vietii, sunt foarte vulnerabili. incerc sa le explic ca ceea ce fac eu nu are nicio legatura cu vrajitoria, misticismul sau orice altceva si sa ii previn in legatura cu acele persoane care nu vor ezita sa profite de pe urma vulnerabilitatii lor. Eu sunt un simplu entertainer si atat", a precizat el pentru ProTV Magazin.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!