Michael Buble renunță la muzică: „Boala fiului meu m-a schimbat. Nu pot să trec de interviul ăsta fără să plâng"

Michael Buble renunță la muzică: bdquo;Boala fiului meu m-a schimbat. Nu pot să trec de interviul ăsta fără să plâng
Data: 14 Octombrie 2018
Michael Buble a anunțat că renunță la muzică.

Anunțul făcut de artist vine în urma cruntei bătălii pe care fiul său a dus-o cu cancerul în ultimii doi ani.

Starul canadian, în vârstă de 43 de ani, a povestit că nu mai înțelege ,,narcisismul din showbiz" și că ,,faima nu mă mai încântă".

,,Boala fiului meu m-a schimbat. Mi-a schimbat percepția asupra vieții. Nu pot să trec de interviul ăsta fără să plâng... [...] M-am pierdut până și controlul emoțiilor, nu le mai pot controla în public.", a spus el într-un interviu acordat postului Sky News.

Fiul său, Noah, acum în vârstă de cinci ani, a fost diagnosticat cu cancer la ficat în urmă cu doi ani și, deși boala e în remisie în acest moment, Buble a spus că bătălia dusă de fiul său i-a deschis ochii asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață și că în acest moment simte că pur și simplu vrea să se bucure de familia sa și să încerce să repare durerea pe care a purtat-o în suflet zi de zi în ultimii doi ani.

În același interviu artistul a spus că își va lansa ultimul album anul viitor. Acesta va purta numele ,,Love".

Buble e căsătorit cu modelul argentinian Luisana Lopilato și are împreună cu ea trei copii. Artistul a vândut de-a lungul timpului 75 de milioane de discuri și a câștigat patru premii Grammy. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO