Mihaela Rădulescu, prima declarație despre căsnicia cu Felix: „Ne e bine, ne e altfel decât într-o căsnicie clasică"

Mihaela Rădulescu, prima declarație despre căsnicia cu Felix: bdquo;Ne e bine, ne e altfel decât într-o căsnicie clasică
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu,
Data: 07 Septembrie 2018
Mihaela a împlinit la începutul verii patru ani de relație cu Felix Baumgartner, dar vedeta nu a lăsat să se înțeleagă niciodată că ar putea urma și o nuntă.

Vedeta nu își trăiește iubirea departe de ochii lumii, dimpotrivă, publică foarte des fotografii cu Felix pe contul ei de Instagram, însă până acum a infirmat orice zvonuri potrivit cărora ar vrea să oficializeze relația cu sportivul. 

Totuși, într-un interviu pe care l-a dat pentru Blogul lui Otravă, Mihaela a făcut o declarație cel puțin ciudată, care a fost imediată disecată de presa mondenă. 

„S-a întâmplat să ne privim ochi în ochi și să ne îndrăgostim, la un moment dat. Cred că iubirile mișto sunt astea total neașteptate, ca a noastră. Nu trăim în aceeași țară, avem viața în 2 case, luăm avioane, elicoptere sau mașini ca să trăim împreună… din bucăți, prețuim fiecare zi și noapte împreună, ne e dor, ne e bine… ne e altfel decât într-o căsnicie clasică. Nu-i mai bine sau mai rău, e doar altfel”, a spus vedeta atunci când a fost întrebată despre relația cu Felix.

Referirea la „căscnicia” pe care o are cu Felix a fost cu atât mai ciudată cu cât Mihaela spunea într-un interviu recent că nu își dorește să oficializeze relația cu Felix pentru că nu crede în acte și alte formalități.

FULLSCREEN
Mihaela Rădulescu
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO