Mireasa si fiul mirelui au intrerupt nunta. Cum au reactionat invitatii cand micutul a avut o cerere mai putin obisnuita

Mireasa si fiul mirelui au intrerupt nunta. Cum au reactionat invitatii cand micutul a avut o cerere mai putin obisnuita
Citeste mai mult despre: mireasa, fiu, invitati, nunta,
Data: 22 Decembrie 2015
Hannah si Ben sunt doi tineri care au hotarat sa isi uneasca destinele, dar ce face atat de interesanta povestea lor este cu totul altceva.

Baietelul in varsta de numai trei ani a fost si el prezent la marele eveniment, asa cum era de asteptat, dar nimeni nu se astepta sa le fure momentul o singura fraza.

Chiar atunci cand cei doi miri erau in fata marii intrebari, micutul a marturisit ca are nevoie sa mearga la baie si toata lumea s-a oprit. Invitatii au inceput sa rada cu lacrimi, iar mirele si mireasa cautau o solutie pentru a rezolva urgenta micutului.

O matusa a fost cea care a salvat momentul, iar micutul si-a rezolvat rapid urgenta. 

"Copiii si nunta nu sunt doua elemente care se potrivesc intotdeauna, dar sigur transforma totul intr-un moment memorabil", a marturisit mireasa pe Youtube.

Cu siguranta ca toata lumea invitata la aceasta nunta, dar si cei care au urmarit filmuletul pe Youtube nu vor uita niciodata acest moment.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO