Model Playboy cu probleme în amor: „Mi s-a spus că intimidez bărbații cu frumusețea mea”

Model Playboy cu probleme în amor: Mi s-a spus că intimidez bărbații cu frumusețea mea
Elizabeth Marie Chevalier nu are iubit de 6 luni. FOTO: @marieechev
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Ianuarie 2022
Data actualizare: 19 Februarie 2022
Frumusețea e la fel de apăsătoare ca singurătatea, spune Elizabeth Marie Chevalier, un model Playboy cu milioane de fani virtuali și niciun iubit în viața reală. Tânăra de 27 de ani știe care e problema ei cea mai mare, dar nu reușește să găsească o rezolvare.

Elizabeth Marie Chevalier este disperată să-și găsească un iubit care să țină la ea, însă recunoaște că are niște „calități” care îi pun pe fugă pe bărbați. Frumusețea țipătoare, spune tânăra, este una dintre ele.

Însă ar mai fi una, care ar putea înclina mai mult balanța.

Mi s-a spus că intimidez bărbații pentru că sunt înaltă, frumoasă și pentru că am o personalitate puternică”, spune tânăra care măsoară 1,78 metri înălțime (fără tocuri).

Tânăra fotomodel, care a bifat apariții în Playboy și Maxim, spune că e singură de circa 6 luni, iar asta e un lucru greu de suportat.


Vezi mai multe poze cu Elizabeth în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea a ar accepta să se vadă și cu un fan, din cei peste 2,9 milioane pe care-i are pe Instagram, însă și aici ar fi o problemă.

M-aș întâlni sigur și cu un fan, dar de fiecare dată când am cunoscut un tip prin intermediul contului meu de Instagram am fost tratată ca o marfă. Știu că port bikini online, dar ăsta e un job și mulți tipi nu pot să vadă dincolo de asta”, spune Elizabeth Marie Chevalier, conform Mirror.

Tânăra crede că a găsi un partener este mai greu decât ar putea crede cineva. Motivul? „Bărbații se tem pentru că sunt atât de frumoasă”, spune tânăra fotomodel. 

Ea a decis să apeleze la prietenii ei să-i facă „lipeala” cu „cineva”. „De fapt, chiar prefer asta”, a concluzionat modelul.

Fotografii: @marieechev

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!