Moment ”de Hollywood” la Masterchef: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”

Moment de Hollywood la Masterchef: Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar
Citeste mai mult despre: MasterChef, Burger, Mihaela,
Data publicarii: 11 Septembrie 2019
Data actualizare: 11 Septembrie 2019
Marți seară, la audițiile pentru șorțul Masterchef, a venit o româncă din Louisiana, care a încercat să cucerească jurații cu un burger supradimensionat.

Mihaela (45 de ani) se recomandă regizoare de film, pictoriță, poetă și bucătăreasă. Deși trăiește în Statele Unite, aceasta își vizitează periodic mama acasă, în România. 

Mihaela spune că a învățat să gătească de la socrul ei, iar special pentru emisiunea ”Masterchef”, a învățat să prepare 24 de meniuri într-o jumătate de oră. ”Așa este cerința în America”.

În calitate de regizoare, Mihaela afirmă că a semnat peste 400 de documentare și filme de scurt-metraj și chiar le-a mărturisit juraților Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru că a fost nominalizată la Oscar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef Romania (@masterchefro) on

De altfel, despre rețeta cu care s-a prezentat la Masterchef - burger Jumbo în stil Louisiana, cu salată verde și cartofi wedges - a spus: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”.

Din păcate, impresionantul burger nu a convins juriul Masterchef, Hadad apreciind că este prea uscat și cu prea multă grăsime. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies