Momentul emotionant cand o ursoaica panda isi revede puiul dupa o luna de zile. Clipul a strans sute de mii de afisari pe YouTube

Momentul emotionant cand o ursoaica panda isi revede puiul dupa o luna de zile. Clipul a strans sute de mii de afisari pe YouTube
Citeste mai mult despre: ursi panda, emotionant,
Data: 14 August 2013
O mama nu uita niciodata! Asa ca atunci cand ingrijitorii de la gradina zoological din Taipei i-au adus unei ursoaice panda, pe nume Yuan Yuan, puiul nascut acum o luna, reuniunea lor a fost extrem de emotionanta.

Cei doi fusesera separati dupa nastere pentru ca mama a avut nevoie de ingrijiri medicale si, daca la inceput ingrijitorii s-au temut ca ursoaica sa nu recunoasca puiul si sa-i faca rau, si-au dat seama repede ca nu au de ce sa-si faca griji. Yuan Yuan si-a luat puiul cu gura si l-a luat la piept, intr-o imbratisare care i-a induiosat pe toti cei de fata. Momentul de tandrete a fost surprins pe camere si publicat pe Youtube, unde a strans sute de mii de vizualizari.

Puiul este primul urs panda nascut in captivitate in Taiwan si a venit pe lume pe 7 iulie, prin inseminare artificiala, pentru ca parintii sai, Yuan Yuan si partenerul sau Tuan Tuan, nu au putut concepe pe cale naturala.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO