Motivul pentru care Dana Rogoz ia în calcul să plece din România: "Probabil mă veți judeca pentru aceste gânduri"

Motivul pentru care Dana Rogoz ia în calcul să plece din România: Probabil mă veți judeca pentru aceste gânduri
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
Actrița Dana Rogoz are o familie frumoasă și doi copii care îi aduc mereu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, există un gând care o frământă uneori. Cum este foarte activă pe rețelele de socializare, Dana a împărtășit îngrijorarea celor care o urmăresc în mediul online. 

Dana Rogoz se mândrește cu o carieră de succes în România și este mulțumită de viața pe care o are în țară, însă se gândește că posibilitățile de aici nu ar putea fi de ajuns pentru copiii ei. Actrița nu exclude o plecare din România, mai ales dacă cei doi copii, Lia și Vlad, își vor dori acest lucru atunci când vor crește. 

În ultimii ani, recunosc că m-am gândit la posibilitatea emigrării. E un gând foarte îndepărtat, în primul rând pentru că profesia mea e strâns legată de limba maternă. Și pentru că aici mi-am câștigat un salariu de la 9 ani, muncind enorm pentru tot ce am. Dar gandidu-mă pe termen lung, mai ales la copiii mei, nu mai sunt așa de sigură cum eram că România va fi pentru totdeauna casă lor.

Știu, probabil mă veți judecă pentru aceste gânduri, dar asta e ce simt acum. Că poate sistemul educațional din alte țări va fi mai bun pentru ei, că poate sistemul medical va fi mai bun, că poate vor fi mai fericiți altundeva pe lumea asta", au fost rândurile scrie de Dana, pe pagina personală de Facebook. 

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir din anul 2012 și are împreună cu el doi copii: Vlad și Lia. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies