• PRO TV
  • Neti Sandu iti spune cum stam cu cariera in 2011

Neti Sandu iti spune cum stam cu cariera in 2011

Neti Sandu iti spune cum stam cu cariera in 2011

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrologice din punct de vedere al carierei.

Faptul ca Jupiter se afla in Berbec este un semn bun pentru sfera cariera, mai ales proiecte noi, noi inceputuri. De la jumatatea lui 2011, Jupiter intra in Taur, ceea ce inseamna ca stam mai bine cu banii.

BERBEC

Tot anul e bun din punct de vedere al carierei si banilor. In prima jumatate a anului, cu Jupiter in zodia lor, pot sa realizeze tot ceea ce-si doresc mai mult. Pot promova, pot primi o bursa, o prima, o marire de salariu, bonusuri. Si dupa luna iunie 2011 le va merge foarte bine mai ales din punct de vedere al banilor.

TAUR

Este foarte important momentul in care Jupiter intra in zodia lor, din iunie incolo, ceea ce inseamna succes la examene, promovari, sunt recomandati sau remarcati de cineva de la serviciu. Sfera serviciu este favorizata, desi acesti nativi poate ca au simtit ca au prea multe responsabilitati pe umeri.

GEMENI


Se bucura de ceea ce au castigat anul trecut. Sursele de bani in plus apar in jurul lunii iunie. Infuzie de capital pot aparea si in iulie, sau chiar forme de colaborare constanta. Spre sfarsitul lunii septembire - octombrie pot gasi modalitati de sporire a veniturilor.

RAC


Au parte de momente in care au succes, mai ales pana in luna iunie a acestui an. Martie si aprilie sunt cele mai bune luni din acest interval, cand trebuie sa actioneze rapid ca sa poata profita de oportunitati.

LEU

Un an foarte bun, se rezolva problema studiilor superioare, mai ales in strainatate. In sfarsit lucrurile se intampla asa cum vor ei, vor sti in sfarsit pe ce drum sa o apuce si care sunt etapele pentru a ajunge unde isi doresc.

FECIOARA

Stau cu grija banilor, trebuie sa-i imparta in multe locuri si poate vor fi nevoiti sa se imprumute sau sa faca un credit mai mic. Pot pleca la munca in strainatate sau la studii, mai ales dupa jumatatea lui 2011.

Intra pe wwwstirileprotv.ro si citeste continuarea!







 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni