Neti Sandu, mesaj pentru toți românii: “Nu am blog personal, nu postez horoscopul nicăieri."

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 21 Ianuarie 2021
Data actualizare: 21 Ianuarie 2021
Neti Sandu, deranjată de site-urile care se folosesc de numele ei. Ce mesaj are pentru toți românii: "Am devenit secretara acelor conturi false doar că să spun că nu sunt eu. Există un horoscop Neti Sandu de când nici măcar nu aveam Facebook."

Au trecut 25 de ani de când Neti Sandu prezintă horoscopul în jurnalul Știrilor PRO TV, ani în care și-a câștigat simpatia oamenilor și a devenit una dintre cele mai longegive prezentatoare TV din România. 

Odată cu poularitatea, au apărut și numeroase site-uri sau bloguri care s-au folosit de numele Neti Sandu pentru a-și promova horoscop, previziuni, sau chiar să-și vândă diferite produse. Site-uri care de-a lungul timpului au câștigat o avere și au vândut informații sub acest nume. 

Neti Sandu ne-a dezvăluit că sunt ani buni de când primește mesaje din partea oamenilor, fie pentru diferite întrebări, fie pentru a-și exprima nemulțumirea față de diferite produse puse la vânzare sub numele ei, sau pentru a întreba dacă ea se află în spatele acelor site-uri. 

"Eu nu vând nimic, am un singur profil de facebook și Instagram. Nu postez horoscopul zilnic sau prognoza anului pe nici un site, sau pe blog. Sunt site-uri cu numele Neti Sandu, blog cu numele Neti Sandu, nu există așa ceva. 

Există un horoscop Neti Sandu de când nici măcar nu aveam facebook și funcționează în continuare nestingherit. Eu am devenit secretara acelor site-uri false doar pentru a spune că nu sunt eu acolo. Unii oameni îmi bat obrazul că le iau prea mult.... nu, eu nu vând nimic. 

Horoscopul pe care îl prezint aici este doar pe site-uri Știrilor PRO TV."

VEZI MATERIALUL VIDEO MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!