Nimeni nu îl recunoaște în aceste fotografii. Cum arăta Jason Momoa în tinerețe

Nimeni nu îl recunoaște în aceste fotografii. Cum arăta Jason Momoa în tinerețe
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Ianuarie 2019
Data actualizare: 08 Ianuarie 2019
A devenit cunoscut datorită rolului său din Games of Thrones, dar odată cu superproducția Aquaman, Jason Momoa a atins celebritatea absolută.

Toată lumea știe cum arată acum, însă puțini sunt cei care știu cum arăta Jason în tinerețe. 

Câteva fotografii publicate de un fan pe YouTube arată că actorul s-a schimbat foarte mult.

Sursa: print screen YouTube

Sursa: print screen YouTube

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jason back then vs now???? ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— #jasonmomoa #jason #momoa #momoarmy #aquaman #aquamanmovie #aquamancosplay #aquamanedit #gameofthrones #gameofthronesedit #khaldrago #khaldrogoandkhaleesi #khaleesi #got #braven #prideofgypsies #actor #actorslife #gameofthronescast #zoekravitz #lisabonet #movie #movies #film #handsomeman #handsomemen #handsomeaf #youngjasonmomoa #insta #instagram @prideofgypsies

A post shared by Jason Momoa Fan Page???? (@momoasberries) on


Sursa: Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young jason❣️ ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— #jasonmomoa #jason #momoa #momoarmy #aquaman #aquamanmovie #aquamancosplay #aquamanedit #gameofthrones #gameofthronesedit #khaldrago #khaldrogoandkhaleesi #khaleesi #got #braven #prideofgypsies #actor #actorslife #gameofthronescast #zoekravitz #lisabonet #movie #movies #film #handsomeman #handsomemen #handsomeaf #youngjasonmomoa #insta #instagram @prideofgypsies

A post shared by Jason Momoa Fan Page???? (@momoasberries) on

Jason Momoa a vorbit într-un interviu recent pentru revista People și despre relația pe care o are cu soția sa, Lisa Bonet.

Momoa (39 de ani), care e căsătorit cu Lisa Bonet (51 de ani), a povestit într-un interviu începuturile poveștii lor de dragoste. 

Actorul din „Aquaman” a povestit că a cunoscut-o pe Lisa în 2005 și doi ani mai târziu, în 2007, Bonet a născut-o pe fiica lor, Lola Iolani. După încă un an cei doi au devenit părinții unui băiețel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Momoa a povestit în interviul pentru People că dragostea lui pentru Bonet merge însă cu mult înapoi în timp. „M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: <Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!> (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul. 

Bonet a mai fost căsătorită și cu Lenny Kravitz, cu care atât ea, cât și Momoa păstrează o relație foarte apropiată de prietenie.

Jason Momoa a fost invitat recent și la Saturday Night Live, acolo unde a făcut un super show. Un filmuleț de promovare, în care acesta apare alături de Donald Glover (n.r. cunoscut și sub numele de Childish Gambino) a devenit viral pe rețelele sociale. 

Pe Momoa îl mai poți vedea și în  "Aquaman", care a avut premiera în cinematografele din România în 21 decembrie.

Scenariul lungmetrajului poartă semnătura lui David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall și îi are pe partea de producție pe Peter Safran şi Rob Cowan.

Din distribuție mai fac parte Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lungren şi Nicole Kidman.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!