Nunta gay a daramat prejudecati. Miresele au strambat din nas la inceput, dar au plans de emotie la cununie: "Se vede ca se iubesc cu adevarat"  

Nunta gay a daramat prejudecati. Miresele au strambat din nas la inceput, dar au plans de emotie la cununie: Se vede ca se iubesc cu adevarat
Citeste mai mult despre: nunta, gay, Patru nunti si-o provocare,
Data publicarii: 12 Septembrie 2013
Data actualizare: 13 Septembrie 2013
De profesie regizori, Daniel si Mihai si-au imaginat petrecerea prin care aduc tuturor la cunostinta faptul ca vor sa-si petreaca restul vietii impreuna ca un spectacol de teatru cu tema "Visul unei nopti de vara".

Ceremonia a avut loc intr-un decor de vis, pe malul lacului si a fost oficiata de pastorul Diane Fisher, reprezentant al Metropolitan Community Church (MCC).

In ciuda prejudecatilor, cele trei mirese prezente la cununia celor doi nu au putut sa nu remarce ca Mihai si Daniel erau extrem de emotionati si se tineau de mana tremurand. Modul in care s-au comportat cei doi miri la ceremonie le-a impresionat pe mirese, care au recunoscut cu jumatate de glas ca momentul a fost unul deosebit.

"Mihai era foarte emotionat, era alb ca varul. Nu-mi vien sa cred, m-am zbarlit. Mi-au transmis emotia si mie, am avut lacrimi in ochi. Se vedea ca intre ei este dragoste adevarata si ca ei isi doreau foarte mult sa faca acest pas", a marturisit Vera.

"Totodata mi se pare si ciudat, totodata mi se pare si frumos. Ma intrebam daca exista cu adevarat asa ceva. Dar acum am vazut cu ochii mei si mi-am dat seama ca exista", a recunoscut si Oana, una dintre miresele care nu concepea ca iubirea poate fi si intre doua persoane de acelasi sex.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies