Cea mai in varsta mireasa din lume a avut 103 ani cand a spus "DA!"  Cele mai tari nunti care au ajuns in Cartea Recordurilor

Cea mai in varsta mireasa din lume a avut 103 ani cand a spus  DA!   Cele mai tari nunti care au ajuns in Cartea Recordurilor
Data: 10 Iulie 2013
Nunta este unul dintre evenimentele mult aşteptate în viaţa unui cuplu, iar unii se implică atât de mult în organizarea ei încât intră în Cartea recordurilor. Lungimea trenei rochiei de mireasă, dimensiunea buchetului, a tortului şi numărul de domnişoare de onoare sunt doar câteva dintre detaliile care au trimis câteva nunţi direct în Cartea recordurilor.

Tinerii care nu plănuiesc să doboare recorduri, dar care ţin morţiş să plece în lunile de miere fabuloase puse la bătaie de show-ul Patru nunţi şi-o provocare se pot inspira pentru o nuntă de poveste.

Citește și

102 ani a avut Minnie Munro atunci când a spus "Da!", femeia care deţine titlul de cea mai în vârstă mireasă. Nunta a avut loc în Australia, pe 31 mai 1991, iar alesul a fost cu 19 ani mai tânăr decât ea – 83 de ani. Nu mai puţin de 79 de domnişoare de onoare, cu vârste cuprinse între 1 şi 79 de ani au însoţit-o în cea mai frumoasă zi din viaţa ei pe Christa Rasanayagam, care s-a căsătorit pe 6 septembrie 2004 în Canada.

Tot ea s-a bucurat şi de cel mai mare buchet de mireasă, care a avut o lungime de 60.09 metri şi a cântărit 90 de kg. Posesoarea lui a fost îmbătată de mireasma celor 900 de trandafiri, 400 de garoafe, 60 de crini, 200 de margarete şi 340 de fire de floarea miresei din care a fost realizat spectaculosul accesoriu. Că tot veni vorba de buchete, o asistentă medicală din SUA a prins cele mai multe buchete de mireasă: ea deţine recordul pentru 11 astfel de trofee, „vânate” între 1983 şi 2005.

ProTV se pregateste nu de o nunta, ci de patru. Inscrie-te sa spui "DA" la ProTV si castigi o luna de miere de cinci stele

Cel mai mare tort pentru o astfel de petrecere a fost realizat de chefii unui restaurant din Connecticut, SUA, şi a cântărit nu mai puţin de 6.818 tone. Românii deţin recordul pentru cea mai lungă trenă a unei rochii de mireasă, cu o lungime de 2823,8 metri, stabilit în martie 2012. Tot în 2012, un designer japonez a prezentat publicului rochia de mireasă cu cele mai multe perle pe ea – 13.262.
 

FULLSCREEN
Nunti de Cartea recordurilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies