O concurentă de la Britanicii au talent a strâns 40 de milioane $ din muzică, datorită succesului de după emisiune

O concurentă de la Britanicii au talent a strâns 40 de milioane $ din muzică, datorită succesului de după emisiune
Autor: Dan L. Brumar
Data: 08 Ianuarie 2019
În aprilie 2009 și-a făcut debutul în lumea muzicală, urcând pe scena emisiunii Britanicii au talent. La mai bine de nouă ani de atunci, Susan Boyle este o celebritate internațională.

Susan Boyle, o cântăreață de 57 de ani din Scoția, a așteptat cam mult pentru a arăta lumii ce talent are. Când a ajuns la Britanicii au talent, la 47 de ani, le-a spus juraților că până atunci nu se iviseră alte oportunități pentru a demonstra ce poate. Simon Cowel și compania și-au dat seama că Susan e o nestemată imediat ce au auzit-o cântând. Susan a mers în etapa următoare, iar britanicii au început să creadă că miracole pot fi înfăptuite de oamenii cu adevărat speciali.

Nu a câștigat show-ul din 2009, însă vocea ei incredibilă a propulsat-o în lumea muzicală chiar pe ușa din față. În acel an, în noiembrie, Susan a lansat primul ei album solo ca artist profesionist. I Dreamed a Dream a devenit cel mai bine vândut album de debut din Marea Britanie și s-a aflat pe locul I în topul Billboard 200 vreme de șase săptămâni. Totodată, a fost al doilea album ca vânzări din SUA în anul 2009, performanțe care i-au adus atunci venituri de circa 7 milioane de dolari

Succesul ei a continuat cu cel de-al doilea album, intitulat The Gift, care a devenit al treilea din lume care s-a aflat pe locul I atât în SUA, cât și în UK, de două ori într-un an. 

Cele șapte albume muzicale pe care le-a lansat până acum i-au adus venituri de 40 de milioane de dolari și șapte premii și disticții artistice.    

Susan Boyle a dat lovitura la Britanicii au talent, demonstrând că totul e posibil când îți faci curaj și ieși în față. La aproape zece ani de la prima apariție pe o scenă, Susan a urcat pe scena show-ului Americanii au talent – Campionii. Pe 7 ianuarie 2019, ea a interpretat piesa Wild Horses, de pe albumul de debut. Mel B a considerat că prestația ei merită un Golden Buzzer, astfel că Susan va merge direct în finalele show-ului de peste Ocean.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO