O educatoare din Deva a ajuns la spital după ce a sărit în fața unui jet de apă clocotită pentru a-i proteja pe copii

O educatoare din Deva a ajuns la spital după ce a sărit în fața unui jet de apă clocotită pentru a-i proteja pe copii
Citeste mai mult despre: educatoare, Deva,
Data publicarii: 28 Februarie 2023
Data actualizare: 28 Februarie 2023
Incidentul grav a avut loc la o grădiniță din Deva, după ce o țeavă de apă caldă s-a spart în timpul orelor. Educatoarea s-a aruncat în fața jetului fierbinte pentru a le da celor mici timp să fugă din clasă.

Educatoarea se afla în clasă alături de elevii săi, care se jucau în grup, atunci când țeava s-a spart și din ea a țâșnit în exterior apă clocotită. O fetiță se afla în apropiere și a suferit arsuri pe torace și pe față, iar pentru a-i proteja pe ceilalți copii, educatoarea s-a aruncat în fața jetului fierbinte, dar a fost și ea rănită.

Cele două au ajuns la spital cu arsuri minore, acolo unde li s-a recomandat să fie văzute de un specialist în chirurgie plastică.

Reprezentanții Inspectoratului Şcolar Hunedoara au demarat o anchetă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în incinta unei grădiniţe din municipiul Deva, o minoră în vârstă de 6 ani a fost stropită accidental cu apă fierbinte la nivelul feţei de la caloriferul clasei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!