O femeia s-a măritat cu vărul ei fară să știe. Cum a aflat că sunt rude

O femeia s-a măritat cu vărul ei fară să știe. Cum a aflat că sunt rude
Citeste mai mult despre: veri, viral,
Data publicarii: 03 Martie 2023
Data actualizare: 03 Martie 2023
O femeie s-a măritat cu vărul ei fără să știe și a aflat că sunt rude doar după ce a rămas însărcinată. Iată cum a descoperit adevărul!

Marcella și Tage Hill, în vârstă de 42 de ani erau amândoi recent divorțați când s-au întâlnit și s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, pe vremea când încă nu știau că sunt rude. Deși au mărturisit că relația lor a fost mereu mai "ciudată", aceștia nu se așteptau să descopere că sunt veri.

Se pare că cei doi au descoperit că sunt rude atunci când au decis să-și facă arborele genealogic pe un site specializat pentru a găsit inspirație pentru numele viitorului copil.

Analizând arborele genealogic, Marcella Și Tage au văzut că bunicul ei și bunica lui sunt veri, ceea ce îi face și pe ei veri de gradul trei.

Inițial, cei doi au fost îngrijorați că viitorul lor copil vor avea probleme de sănătate din cauza legăturilor de rudenie, dar după ce doctorul i-a asigurat că nu există niciun risc, cuplul a decis să o numească pe viitoarea lor fiica după numele bunicii lor comune, Mary Jane dollar.

Vestea că sunt veri de gradul trei le-a fost confirmată și de bunicul Marcellei, în vârstă de 86 de ani. Aceasta l-a sunat să îl întrebe dacă o știe pe bunica soțului ei, iar bătrânul i-a răspuns că au fost veri și au trăit împreună în copilărie, în Clawson, Utah.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!