O mai știi pe Lucy din Dallas? Cum arată acum? Fiica ei s-a căsătorit în același loc în care Lucy s-a cununat în serial

O mai știi pe Lucy din Dallas? Cum arată acum? Fiica ei s-a căsătorit în același loc în care Lucy s-a cununat în serial
Citeste mai mult despre: serial Dallas, Charlene Tilton, Lucy,
Data publicarii: 04 Mai 2021
Data actualizare: 23 Octombrie 2021
Cu 357 de episoade, serialul “Dallas” a bătut toate recordurile de audienţă din istorie! 30 de secunde de publicitate în timpul serialului ajunseseră să coste 700.000 de dolari în SUA.
Timp de aproape 11 ani, cât s-a filmat serialul, Lucy Ewing a fost blonda inocentă, ușor de manipulat, din soap-opera.

Mai mult, se pare că, la 17 ani, vedeta se identifica în totalitate cu personajul pe care îl interpreta. Puțini sunt cei care nu își amintesc episodul în care simpatica Lucy din Dallas s-a căsătorit cu studentul la Medicină Mitch, în 1981. Se pare că acest episod a fost urmărit de 65 de milioane de telespectatori.

 


După Dallas, blonda nu a mai primit nicun rol remarcabil și a rămas asociată doar cu personajul Lucy. Culmea, a făcut senzație în 2012, într-o continuare a filmului.

 
În viața personală nu a avut mereu noroc, din păcate. S-a căsătorit inițial cu interpretul de muzică cowntry Johnny Lee, dar s-a despărțit de acesta după doar doi ani. Imediat după ce primul mariaj a eșuat, actrița și-a refăcut viața alături de actorul Domenick Hart, dar a a divorțat după șapte ani.

 


Marea dragoste a actriței Charlene Tilton a fost însă ultimul său iubit, cameramanul Cheddy Hart, care s-a stins din viață și i-a provocat artistei cea mai mare durere și chiar probleme cu alcoolul, pentru o perioadă.

 
Actrița are o fată din prima căsnicie, Cherish, care s-a căsătorit cu logodnicul ei, Matt Dunn, în același loc în care mama ei îi spusese DA logodnicului ei din serialul Dallas – la Ferma Southfork!

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA

 

FOTO: GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies