Oana Cuzino a slăbit cu ajutorul echitaţiei

Oana Cuzino a slăbit cu ajutorul echitaţiei
Data publicarii: 31 Octombrie 2008
Data actualizare: 31 Octombrie 2008
Sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 10:00, în cadrul emisiunii de weekend \"Ce se întâmplă, doctore?\", Oana Cuzino le vorbeşte telespectatorilor Pro Tv despre pasiunea sa, echitaţia şi despre avantajele nenumărate ale practicării acestui sport. Pe lângă faptul că Oana a slăbit două kilograme prin echitaţie, acest sport este şi o modalitate de combatere a stresului.

Cei foarte ocupaţi, care iau seara masa principală a zilei, au întâlnire în ediţia din 1 noiembrie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" cu trei bucătari iscusiţi, care le divulgă secretul preparării unor salate rapide, gustoase şi sănătoase. După o masă copioasă, cel mai bine merge… o salsa ritmată. Un reportaj realizat de echipa "Ce se întâmplă, doctore?" scoate la iveală faptul că salsa a devenit dansul naţional al romanilor. În toată ţara există nu mai puţin de 3000 de practicanţi, o comunitate foarte mare, în care îşi regăsesc buna dispoziţie oameni angajaţi în mai toate domeniile, de la Poliţişti la contabili.

Cum orice femeie râvneşte să atingă standardele perfecţiunii, în ediţia din 1 noiembrie, reprezentantele sexului frumos vor putea afla direct de la medicii de specialitate avantajele şi dezavantajele unei noi metode de mărire a sânilor. Este vorba despre injecţiile cu acid hialuronic.  

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!