(P) Ochelarii de soare - ce spun despre tine?

(P) Ochelarii de soare - ce spun despre tine?
Data: 29 Iulie 2019
Ochelarii de soare au capacitatea de a ne transforma complet look-ul – și, ca atare, ei trebuie aleși în funcție de trăsăturile noastre. 

Odată ce soarele își face simțită prezența, ei devin un element esențial și, fie că locuiești în New York, ori în București, ei îți sunt un real ajutor.

Deși pentru mulți aceștia par a fi un accesoriu banal, ochelarii se soare sunt la fel de importanți precum pantofii pe care îi porți, ori precum geanta. De ce? Pentru că ei ne pot oferi o perspectivă asupra personalității celui care îi poartă.

Ochelarii de soare pot spune multe despre caracterul tău, iar acest fapt îi face accesorii incredibile. Aceștia pot schimba mult imaginea unei persoane, fiind un element nu doar util, ci o caracteristică a stilului individual.

Mai exact, ochelarii de soare te pot face să pari mai serios, mai extravagant, mai feminin, ori mai masculin. Așadar, fiecare model de ochelari transmite un mesaj și dezvăluie caracteristici ale personalității tale.

Pentru că vremea însorită își face simțită prezența, nu ar trebui să îți lipsească ochelarii de soare, în această perioadă. În cazul în care încă nu ți-ai găsit perechea potrivită, descoperă nenumărate modele pe https://www.lentiamo.ro/.

Dacă ai găsit perechea ideală, iată ce dezvăluie alegerea ta despre tine!

Culoarea ochelarilor

Preferi ochelarii care sunt în culori pastel (albastru, acvamarin, roz)? Dacă da, această alegere indică faptul că ești o persoană calmă, modestă și echilibrată.

Cei care obișnuiesc să poarte ochelari în culori strălucitoare, precum roșu, sunt caracterizați de o doză mare de entuziasm, dinamism, încredere în sine, fiind și firi ingenioase.

Lentilele colorate în roșu sunt potrivite pentru ciclism, vânătoare, sporturi nautice, schi și snowboard. Însă, ele cauzează un dezechilibru al culorii când vremea este însorită. De asemenea, ochelarii în nuanțe calde transmit încredere, iar persoanele care aleg să îi poarte sunt caracterizate de o atitudine prietenoasă.

Dacă îți plac lentilele colorate în galben sau portocaliu, este important să știi că ele cresc contrastul în condiții de lumină scăzută. Însă, sunt foarte potrivite pentru schi și ciclism.

Nuanțele de albastru ale ochelarilor sunt asociate cu profesionalism, dar și cu o comunicare de succes. Tocmai de aceea, ochelarii colorați în albastru sunt des întâlniți în lumea oamenilor de afaceri.

Lentilele gri, negre și maro au cel mai înalt nivel de absorbție al luminii – ele reducând luminozitatea luminii incidente. Cei care le preferă sunt percepuți ca fiind serioși și respectabili.

Ochelarii în nuanțe închise sunt populari în rândul celor care lucrează în poliție, în armată, ori de cei care sunt gărzi de corp, pentru a avea o expresie mai aspră.

Forma ochelarilor

Forma ochelarilor este extrem de importantă. De exemplu, cei care aleg ochelari care au contururi mai ascuțite au un caracter mai puternic.

Ochelarii dreptunghiulari indică o ușoară nesiguranță, însă, în același timp, ei sunt asociați și cu profesionalism. Însă, uneori, cel care îi poartă poate părea că are o atitudine agresivă.

Cei care aleg să poarte ochelari rotunzi sunt firi sociabile, blânde – și le pasă de cei din jurul lor.

O ramă cu colțuri ascuțite este asociată cu nervozitate, sau haos. Dacă alegi o astfel de ramă poți da impresia că ai nevoie de ajutorul cuiva.

Ramele alungite sunt preferate de cei care acordă o atenție deosebită felului în care ei arată. În schimb, ochelarii supradimensionați sunt preferați de persoanele nesigure.

Aspectul practic

Pe lângă formă și culoare, ochelarii de soare trebuie să fie și practici. De exemplu, dacă petreci mult timp în aer liber, este recomandat să porți ochelari în nuanță portocalie. Ei asigură o bună protecție împotriva razelor soarelui, iar în zilele înnorate oferă o bună luminozitate.

În plus, pentru zilele cu vreme nefavorabilă, ori pe timp de ceață, ochelarii cu lentile verzui sunt varianta potrivită. Ține minte, însă, că lentilele albastre pot schimba percepția culorilor luminii semaforului.

Lentilele în nuanțe de maro, verde, gri sau albastru sunt potrivite pentru orice sezon, fie că este vară, ori este iarnă. Ai grijă, însă, să alegi forma potrivită, pentru a te asigura că ochii îți sunt protejați în totalitate de razele soarelui. O opțiune sigură sunt ochelarii cu lentile colorate gradual. Mai exact, partea de sus a acestora este mai închisă, iar partea de jos este într-o nuanță mai deschisă.

Dacă ochii tăi sunt precum o fereastră către suflet, ochelarii de soare pe care îi porți pot dezvălui multe despre personalitatea ta. Fie că optezi pentru ochelari supradimensionați, ori pentru unii rotunzi, aceste alegeri le comunică celorlalți informații prețioase despre tine. Așadar, alege ochelarii de soare care te caracterizează și te fac să te simți bine în pielea ta.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO