Oksana Grigorieva, ex-iubita lui Mel Gibson, cercetata pentru santaj!

Oksana Grigorieva, ex-iubita lui Mel Gibson, cercetata pentru santaj!
Citeste mai mult despre: Mel Gibson, Oksana Grigorieva, santaj,
Data: 22 Iulie 2010
Autoritatile din Los Angeles investigheaza acuzatiile de santaj impotriva ex-iubitei lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva, care ar fi incercat sa obtina profit material de pe urma celebrului ei iubit.

Batalia dintre Mel Gibson si ex-iubita lui, Oksana Grigorieva, capata noi conotatii, dupa ce acesteia planeaza suspiciunea ca a incercat sa obtina profit material de pe urma casetei audio plina de injurii si de amenintari emise de actor.

Citește și

S-ar parea ca Oksana l-a amenintat pe Gibson ca face publica inregistrarea daca nu primeste o considerabila suma de bani. In plus, o astfel de inregistrare nu este luata in consideratie de judecatorie, daca persoana acuzata a fost inregistrara fara stirea ei.

Mel Gibson a scos la vanzare casa in care a trait cu ex-iubita lui, cantareata Oksana Grigorieva. Proprietatea, situata in Malibu, este compusa, dupa cum informeaza cotidianul Daily Star, din sase dormitoare, sase bai, o livada, un teren de tenis si o piscina. Pretul pretins de Gibson este de 15 milioane de dolari

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies