Orasul populat numai de catre femei: Burlacii sunt invitati de locuitoare in acel loc pentru a-si gasi o sotie - FOTO

Orasul populat numai de catre femei: Burlacii sunt invitati de locuitoare in acel loc pentru a-si gasi o sotie - FOTO
Citeste mai mult despre: oras, burlaci, sotie,
Data publicarii: 28 August 2014
Data actualizare: 28 August 2014
Exista un oras populat in intregime de catre femei. Acestea au lansat un apel catre burlaci sa vina in acel loc pentru a-si gasi o sotie.

Mai mult de 600 de femei traiesc in orasul Noiva do Cordeiro, aflat in sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc si mai atractiv pentru burlaci este faptul ca cele mai multe locuitoare au intre 20 si 35 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

Pretendentii trebuie sa se supuna, insa, rigorilor femeilor, care conduc respectivul oras.

 

Unele dintre locuitoarele orasului brazilian sunt casatorite, dar sotii lor si fiii care au peste 18 ani sunt obligati sa lucreze in afara orasului, neavand dreptul sa se intoarca acasa decat in weekend.

 

Femeile se ocupa de tot ceea ce tine de oras si sustin ca este mult mai bine asa. Ele poarta raspunderea legata de orice activitate, de la agricultura la organizarea orasului.

 

"Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii. Orasul nostru este mai frumos, mai organizat si mult mai armonios astfel", a declarat Rosalee Fernandes in varsta de 49 de ani. "Atunci cand apar dispute sau probleme le rezolvam in stilul femeilor, incercam sa ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi impartim totul, chiar si pamantul pe care il lucram. Nimeni nu concureaza cu nimeni aici. Suntem toate pentru una si una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpara un ecran TV urias la care sa ne uitam impreuna la telenovele", a mai precizat ea.

 

Problema principala pe care o au rezidentele este ca e aproape imposibil sa isi gaseasca un sot in apropiere. "Aici, singurii barbati pe care noi, fetele singure, ii intalnim sunt fie insurati, fie sunt rude cu noi. Nu am mai sarutat un barbat de foarte multa vreme", a marturisit Nelma Fernandes in varsta de 23 de ani. "Toate visam sa ne indragostim si sa ne casatorim, dar ne place sa locuim aici si nu vrem sa fim nevoite sa parasim orasul pentru a gasi un sot", a mai spus ea.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!