Oscar 2019. Rami Malek va cânta pe scena Oscarurilor, alături de trupa Queen

Oscar 2019. Rami Malek va cânta pe scena Oscarurilor, alături de trupa Queen
Citeste mai mult despre: Oscar2019, Queen, Rami Malek,
Data: 19 Februarie 2019
Anul acesta, la gala de decernare a premiilor Oscar 2019, trupa Queen și Adam Lambert vor face show pe scenă, iar starul filmului ”Bohemian Rhapsody” a dat de înțeles că li se va alături și el.  

Academia Americană de Film a anunțat ieri pe contul oficial de Twitter: ””Is this the real life? Is this just fantasy? Ne bucurăm să-i avem drept invitați pe Queen și Adam Lambert la această ediție a premiilor Oscar!”. 

Citește și: Oscar 2019: Ce șanse are Rami Malek să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor

Drept răspuns, trupa a postat următoarele: ”Queen and Adam Lambert will ROCK YOU.”

Cu câteva zile înainte de marele eveniment, fanii speculează deja că Rami Malek li se va alătura pe scenă legendelor rock din formația Queen. De altfel, Brian May a vorbit cu admirație despre felul în care Rami Malek l-a portretizat pe regretatul Freddie Mercury în pelicula ”Bohemian Rhapsody”, care a avut încasări uriașe la box office, pe plan internațional.

Acesta a insistat pe faptul că Malek merită o statuetă aurită din partea Academiei pentru rolul său. ”Este incredibil. Fără îndoială, va fi pe lista nominalizaților la premiul Oscar și merită să și câștige. A intrat în pielea lui Freddie atât de bine încât la un moment dat ajunsesem să credem că este Freddie. De-a dreptul remarcabil”.

Descriind reacția oamenilor din toată lumea la acest film, May a spus: ”Am lucrat la acest proiect timp de nouă ani și este incredibil să vedem cât de bine a prins. A avut și niște recenzii proaste, la fel ca și unele piese ale noastre în trecut, dar publicul a reacționat magnific”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood. 

Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO