(P) Acoperișuri din țiglă metalică Umbrella® – durabilitate și estetică deosebită

(P) Acoperișuri din țiglă metalică Umbrella reg; ndash; durabilitate și estetică deosebită
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
Acoperișul reprezintă partea centrală din construcția unei case, motiv pentru care trebuie acordată o atenție deosebită materialelor din care acesta va fi construit. Recomandarea numărul unu a constructorilor este țigla metalică – material recunoscut pentru rezistența deosebită în timp și pentru aspectul elegant.

Promotoare a soluțiilor durabile pentru acoperișuri, compania RoofArt pune la dispoziția clienților unul dintre cele mai inovatoare, rezistente și impecabile materiale de construcții pentru sistemele de învelitori: țigla metalică Umbrella®.

Disponibilă în două variante, Umbrella® clasică și Umbrella® cu prinderi ascunse, țigla metalică are un preț accesibil și oferă atât proprietarilor, cât și constructorilor, un număr mare de avantaje. Pentru a argumenta cele spuse anterior, prezentăm succint beneficiile țiglei metalice comercializate de către compania RoofArt.

Avantajele de neegalat ale țiglei metalice Umbrella®

Ca unic producător român de sisteme complete pentru acoperiș din oțel nordic, firma RoofArt este capabilă să ofere clienților săi siguranța și durabilitatea scandinave, într-un produs cu adevărat inovator. Realizată din oțelul nordic creat de renumitul concern suedez SSAB, țigla metalică Umbrella® prezintă următoarele atuuri:

Rezistența materialului

Aceasta este dată de testarea oțelului în cele mai aprige și diverse condiții de vreme. Mostrele de tablă amplasate în locații de pe întregul glob au făcut față cu brio atât temperaturilor extrem de scăzute, cât și celor periculos de ridicate. De asemenea, au rezistat și intemperiilor de tipul vântului, ploii, zăpezii, gheții și razelor UV.

Rezistența vopselei bio patentate GreenCoat®

Tehnologia bio patentată a vopselei GreenCoat®, cu care este acoperită țigla metalică Umbrella®, oferă o rezistență crescută la acțiunea directă a factorilor climatici, protejând mediul înconjurător prin reducerea emisiilor de noxe. Totodată, rezistența crescută la rugină, oxidare și radiații UV este demonstrată. 

Durabilitate și fiabilitate în exploatare

Stratul de zinc de 275 gr/mp din componența țiglei metalice asigură o rezistență crescută la coroziune: cu cât acesta este mai mare, cu atât rezistența la coroziune este mai bună. Stratul de grund în aceeași culoare ca și vopseaua are marele avantaj de a face eventualele zgârieturi sau lovituri apărute în urma manevrării aproape insesizabile.

Utilaje performante folosite în procesul de fabricare

În procesul de fabricare a țiglei metalice de calitate nordică sunt implicate utilaje finlandeze ultra performante, de ultimă generație. Acestea contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai performante sisteme de acoperișuri din țiglă metalică de pe piață.

RoofArt – sisteme complete pentru acoperișuri durabile și estetice

Lansată în 2013, țigla metalică Umbrella® este destinată învelirii atât a locuințelor moderne, cât și a celor tradiționale. Fiind îndelung lăudată de către constructori și de către specialiștii în domeniu, aceasta este certificată prin standarde europene.

Proprietățile țiglei metalice Umbrella®  clasică:

lungimea maximă în care poate fi produsă este de 4230 mm (echivalentul a 12 module);

prezintă o suprafață cu proprietăți anti-alunecare, asigurând siguranța în lucru la înălțime;

este realizată dintr-un oțel nordic cu proprietăți ignifuge, rezistent la temperaturi de până la 100 de grade Celsius;

rezistența materialului la razele UV, și, deci, la decolorare, contribuie la menținerea vie a culorii pentru cât mai mult timp.

Proprietățile țiglei metalice Umbrella®  cu prinderi ascunse (dublu-modulară):

are o dimensiune standard de 755 mm (echivalentul a 2 module);

prinderea cu ajutorul unor șuruburi ascunse împiedică apariția infiltrațiilor și a eventualelor defecțiuni cauzate de îngheț/dezgheț sau de acțiunea puternică a soarelui;

dimensiunea redusă a panourilor de țiglă metalică contribuie la o ușoară transportare și manevrare a acestora, montarea întregului acoperiș putându-se realiza doar de doi lucrători;

structura dublu-modulară oferă posibilitatea demontării oricărui panou, din orice parte a acoperișului, în vederea înlocuirii sau montării unei ferestre de mansardă etc.;

îmbinarea perfectă a panourilor din țiglă contribuie la obținerea unui aspect estetic uniform și plăcut.

RoofArt, renumit și apreciat producător de țiglă metalică, se dedică an de an, zi de zi, perfecționării produselor comercializate și serviciilor oferite, pentru ca românii de pretutindeni să beneficieze de lucrări realizate corect și eficient.

Punând întotdeauna în centrul activității sale clientul, compania producătoare de țiglă metalică are în vedere oferirea unor sisteme complete de învelitori, cu risc minim de defecțiuni și o durată de viață net superioară.

Pentru liniștea și siguranța clientului, RoofArt oferă diferite tipuri de garanții pentru acoperișurile din țiglă metalică: 60 de ani – durată de exploatare, 40 de ani – garanție anticoroziune și 30 de ani – garanție pentru menținerea culorii. De asemenea, poate recomanda echipe de montatori parteneri, ce vor asigura instalarea corectă a sistemului de acoperiș astfel încât acesta să nu aibă de suferit din punctele de vedere funcțional și estetic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies