(P) De ce au devenit atât de solicitate gadgeturile de spionaj?

(P) De ce au devenit atât de solicitate gadgeturile de spionaj?
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Avansul tehnologic este un proces în care se investește timp și resurse, ce au ca scop să ne facă viața mai sigură și mai ușoară. 

 În fiecare zi, pe piață internațională apar zeci de gadgeturi noi și accesorii de natură să ne ajute în viață de zi cu zi, sau să ne protejeze de intruși, asigurându-ne un grad mai mare de securitate în locuințe, sedii de companie etc.

Și pentru că tot discutăm despre securitate, nu putem omite faptul că nu doar sistemele de alarmă și camerele de supraveghere au evoluat, cât și domeniul spionajului, unde cele mai multe progrese s-au înregistrat în cazul microfoanelor spion.

Online, în special, vei găsi o gama variată de microfoane spion, modele aproape imposibil de detectat, dar care dispun de o rază de acțiune cuprinsă între 60 de metri pătrați până la 1 kilometru. Unul dintre magazinele online în care vei găsi o gamă variată de microfoane și camere spion este chiar Smtsol.ro, care îți propune o serie de gadgeturi de spionaj utile, de calitate, în care merită să investești atunci când ai bănuiala că cineva îți înșeală încrederea.

Deși achiziția unor astfel de gadgeturi pentru spionaj presupune o investiție ușor ridicată, acestea își vor dovedi utilitatea rapid, rezultatele obținute sunt spectaculoase, iar clienții se declară mai mult decât mulțumiți de alegerea făcută. În plus, vin însoțite și de o garanție destul de extinsă în cazul apariției unor defecțiuni tehnice.

Aparatele destinate supravegherii locuințelor au devenit tot mai solicitate în ultimii ani ca urmare a nevoii persoanelor de a avea un control mai mare asupra bunurilor, dar și al persoanelor din anturaj sau care lucrează pentru ei. Spre exemplu, cum tot mai multe mame optează pentru serviciile de babysitter, au nevoie de certitudinea că bona nu bruschează copilul sau nu fură diverse obiecte din locuință. 

Cele mai multe persoane care au nevoie de certitudine cu privire la bonele pe care le aduc în locuința lor optează pentru amplasarea de camere și microfoane spion în zonele comune ale locuinței, acolo unde copilul și babysitter-ul își petrec cea mai mare parte a timpului. Deși poate părea ușor ciudat, o astfel de practică este des întâlnită în rândul tinerelor familii a căror viață profesională este una intensă.

Mai există și alte situații în care se apelează la astfel de gadgeturi de spionaj. Spre exemplu, soții înșelați au apelat la aceste microfoane spion pentru a-și urmări partenerii și a află tot ce se întâmplă în locuință în lipsa lor. De multe ori, în instanță, probele de genul acesta nici nu sunt admise, pentru că nu au fost obținute în condiții legale.

O altă situație pentru care persoanele optează să instaleze soluții de spionaj este și în cazul angajaților. Când un angajat nu inspiră încredere, dispar bunuri sau chiar bani, o astfel de soluție reprezintă o bună modalitate de a adună probe. 

Top dispozitive inedite de spionaj
Deși au dimensiuni minuscule și sunt foarte ușor de montat în diverse locuri, astfel încât să nu stârnească nici cea mai mică bănuiala, pe piață există o gamă variată de dispozitive de spionaj inedite, printre care:

Microfon încorporat în priză. Deși sună de parcă ar fi un gadget din seria James Bond, acest gadget este extrem de bine vândut, având în vedere faptul că priză este perfect funcțională. Microfonul trebuie doar activat cu o cartelă de telefon, iar, mai departe, lucrurile vor decurge de la sine. 

Device-ul este prevăzut inclusiv cu funcția de voce, care permite utilizatorului să primească o înștiințare în momentul în care sunt detectate zgomote sau mișcări în perimetrul ales. Acesta nu emite niciun sunet, ceea ce înseamnă că nimeni nu își va da seama că la capătul celălalt al firului se află o persoană care ascultă ce se petrece în locuința sa.

La fel de inedit este și microfonul spion integrat într-un bec. Este ușor de montat și poate fi rapid activat. Mai mult decât atât, clienții se vor bucură de o înaltă calitate a sunetului, așa că nu trebuie să își facă nici cea mai mică grijă din punctul acesta de vedere.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies