(P) Două Românii, un singur internet nelimitat pentru toți

(P) Două Românii, un singur internet nelimitat pentru toți
Citeste mai mult despre: Deliric,
Data: 29 August 2018
În aprilie 2017 Telekom și-a asumat misiunea de a elibera internetul pentru toți românii, lansând noi oferte revoluționare de servicii mobile, cu internet 4G nelimitat. Dar ce se întâmplă când descoperi că mai există „o Românie” peste ocean, la 7000 de kilometri depărtare? Simplu, #netliberezi și românii de acolo, din Romania, Pennsylvania, USA.

La un an de #NETLIBERARE, împreună cu Deliric, cunoscutul vlogger și rapper, Telekom a decis „Să nu lase niciun român în urmă” și să ofere și celor 20 de locuitori din satul Romania de peste ocean internetul 4G nelimitat din țară.

Totul a inceput cu singurul panou publicitar din Romania lor. Peste noapte a aparut un panou de 30 de metri pe singurul drum spre micul sat, care anunta venirea lui Deliric si startul Netliberarii pentru cei 20 de americani din Romania.

Astfel, înarmat cu o cameră de filmat și abonamente special create și personalizate de Telekom, Deliric a oferit celor 20 de locuitori din satul american Romania acces nelimitat la internetul de mare viteza. Misiunea de a elibera internetul pentru intreaga natiune a fost îndeplinită. Oamenii de acolo l-au primit cu brațele deschise. Internetul din zonă nu functiona deloc bine, iar prețurile abonamentelor ajungeau la peste 150$ pe lună. Odată intrați în rând cu toți românii, Vic, Josh, Toby, Chelsea și-au introdus noile sim-uri în telefoane și s-au pus pe navigat, descoperind lucruri la care până atunci erau limitați.

FULLSCREEN
DELIRIC @ ROMANIA, USA
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO