Parintii lui Michael Jackson sunt manipulati, sustine Randy, fratele megastarului

Parintii lui Michael Jackson sunt manipulati, sustine Randy, fratele megastarului
Citeste mai mult despre: Michael Jackson, fundatie, Katherine Jackson,
Data publicarii: 28 Iunie 2010
Data actualizare: 28 Iunie 2010
Fratele lui Michael Jackson, Randy, califica drept frauda evenimentul de omagiere a regelui muzicii pop, “Forever Michael”, care a avut loc duminica, 27 iunie, la Los Angeles.

Randy Jackson a criticat gala “Forever Michael”, care s-a organizat cu sustinerea Jackson Family Foundation, duminica, 27 iunie, la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, unde intrarea a costat intre 150 si 500 de dolari.

Dupa parerea lui Randy, “a fost o frauda”. “Este clar, nu este o actiune legala a Jackson Family Foundation de care sa fi fost informatii fratii si surorile mele”, afirma Randy, care semnaleaza ca parintii lui, Joe si Katherine, sunt inconjurati de oameni care incearca sa le exploateze buna credinta.

Am facut tot posibilul ca sa ii fac pe parintii mei sa inteleaga ce gen de persoane au in preajma. Daca ar fi stiut cu ce fel de oameni s-au asociat, nu ar mai fi avut relatii cu ei”, spune Randy, care precizeaza ca “nu se strang fonduri de catre o fundatie care nu este constituita legal”.

Aceasta este o lipsa de respect pentru familia mea si o insulta pentru public si fani”, afirma fratele lui Michael Jackson.

Jackson Family Foundacion este o societate nonprofit si numara printre fondatori pe Joe si Katherine Jackson, se spune pe pagina de web a fundatiei.

Evenimentul “Michael Forever” a constat intr-o cina si intr-un spectacol sustinut de o nepoata de-a lui Michael si de o trupa muzicala, despre care se spune pe portalul TMZ ca ar fi fost promovata de Joe Jackson, iar organizatorii au sustinut ca o parte din fondurile stranse vor fi donate in scopuri caritabile.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies