Paula Herlo si Anca Nastasi pun o intrebare dureroasa: "Tu stii ce mai fac parintii tai?" Duminica, in prima editie "Romania, te iubesc"

Paula Herlo si Anca Nastasi pun o intrebare dureroasa:  Tu stii ce mai fac parintii tai?  Duminica, in prima editie  Romania, te iubesc
Data: 20 Februarie 2014
Stirile ProTV au demarat campania Tu stii ce mai fac parintii tai?, iar duminica, 23 februarie, de la 18:00, in prima editie din cel de-al XII-lea sezon al emisiunii de anchete jurnalistice Romania, te iubesc!, Paula Herlo si Anca Nastasi prezinta pe larg situatia dramatica in care se afla in jur de 1.000.000 de varstnici din Romania.

Vorbim despre o noua generatie afectata de migratia fortei de munca: batranii. Parintii milioanelor de romani plecati la munca in strainatate. Chiar daca ar vrea sa-i ajute, copiii lor n-au pe cine plati. Nu sunt suficiente camine de batrani, iar cele existente sunt insalubre. Chiar daca exista legi, ele sunt ignorate de autoritatile preocupate mai degraba sa finanteze ajutoarele sutelor de mii de asistati social care, desi sunt in putere, nu muncesc”, declara Paula Herlo. 

 

Va aratam cum a reusit statul roman sa arunce pe fereastra milioane de euro in numele batranilor, construind camine nefunctionale”, dezvaluie corespondentul stirilor ProTV, Anca Nastasi. „Prima conditie pentru a obtine un loc in caminele de stat din Romania este, culmea, sa fii sanatos, iar cei bolnavi, care au cea mai mare nevoie de ajutor, sunt ignorati. Vom compara cu modul in care statul italian subventioneaza batranii care au nevoie de camine, iar cum poti duce o viata fara griji, la un camin de lux, cu ajutorul statului, aflam chiar de la romanii care lucreaza in asemenea institutii private”, continua Anca Nastasi. 

FULLSCREEN
Paula Herlo si Anca Nastasi pun o intrebare dureroasa: "Tu stii ce mai fac parintii tai?" Duminica, in prima editie "Romania, te iubesc"
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO