Polițistul Marian Godină: "Mesaj pentru cei care spun că jos suntem dacă am ajuns să luăm lumină de la Godină"

Polițistul Marian Godină: Mesaj pentru cei care spun că jos suntem dacă am ajuns să luăm lumină de la Godină
Data publicarii: 15 Aprilie 2020
Data actualizare: 16 Aprilie 2020
După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat cum se plănuiește să se facă distribuirea Luminii Sfinte de către angajați MAI în zilele de sărbători, foarte mulți români au reacționat: unii pro, alții contra.

Virale au devenit însă postările polițistului Marian Godină. Cel mai popular a fost un video în care Godină aleargă pe o bandă în timp ce ține o lumânare aprinsă în mână.
 
Mesajul postării este: “Mă antrenez”. Video-ul a obținut în câteva ore zeci de mii de like-uri și mii de distribuiri.
Înainte de acest video postat cu umor, polițistul a vrut să se adreseze clar celor care l-au ponegrit pe rețelele de socializare și a scris pe pagina de Facebook:
 
“La multe dintre postările mele sau articolele din presă care îmi preluau postări, apăreau comentarii răutăcioase de genul "jos suntem ca popor dacă am ajuns să luăm lumină de la Godină. În noaptea de Înviere voi fi de serviciu.
Să vă aud acum, haterilor!”".


 

Polițistul a continuat cu glumele și, după postarea video-ului în care aleargă pe bandă, a scris, tot pe Facebook, un mesaj de mii de like-uri: 
 
“Mă bucur că am scăpat ca în noaptea Învierii să fiu tagat sau să primesc mesaje cu "ia, zi, bă, Godină" la fel și fel de video-uri cu polițiști surprinși aprinzându-și țigara de la lumânare sau, mai grav, cum bine zicea Micutzu Cosmin Nedelcu, polițisti încercând să aprindă lumânarea de la țigară.”#StaiAcasa-PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2


FACEBOOK: MARIAN GODINĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!