Premiera de gală a ultimului serial în care a jucat Cameron Boyce, anulată. Ce a decis Disney

Premiera de gală a ultimului serial în care a jucat Cameron Boyce, anulată. Ce a decis Disney
Cameron Boyce figurează în distribuția seriei Descendenții 3
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iulie 2019
Data actualizare: 12 Iulie 2019
Cameron Boyce, care s-a stins din viață pe 6 iulie 2019, în somn, apare în ultima parte a serialului Descendenții, produs de Disney. Evenimentul de gală a fost anulat.

Descendenții 3 a fost ultimul serial în care Cameron Boyce a jucat. Actorul de 20 de ani era foarte mulțumit de cum au decurs filmările și abia aștepta lansarea oficială. Nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii, fiindcă a murit în patul său, în somn, după o criză de epilesie. Familia actorului a confirmat că moartea sa a fost provocată de cauze naturale.

Pe 22 iulie, Disney urma să organizeze un eveniment special, cu covor roșu, pentru lansarea părții a treia a serialului. Din cauza decesului lui Cameron Boyce, evenimentul de gală a fost anulat.

Citește și: Cum și-a luat rămas bun Adam Sandler de la Cameron Boyce, puștiul minune de la Hollywood

Cameron Boyce. FOTO: Getty Images

„Suntem mândri să facem parte din moștenirea lui Cameron Boyce prin dezvăluirea talentelor lui pe ecran, dar vom anula premiera de covor roșu pentru Descendenții 3 și, în loc, compania Walt Disney va face o donație către Thirst Project, o organizație caritabilă căreia Cameron îi era dedicat”, au declarat reprezentanții companiei Disney, conform Page Six.

Vezi și: Anunțul morții lui Cameron Boyce a întristat toată lumea

Serialul Descendenții 3, în memoria lui Cameron Boyce

Disney a anunțat că va dedica întreg serialul Descendenții 3 memoriei lui Cameron Boyce. Fanii săi îl vor putea vedea pe micul ecran începând cu sfârșitul aceste luni și se vor putea bucura de prezența lui.

Serialul Desendenții 3 îi are în rolurile principale pe Dove Cameron, Sofia Carson, Booboo Stewart și Cameron Boyce.


Cameron Boyce. FOTO: Getty Images
 

Dove Cameron, despre Cameron Boyce: „Era magic”

„M-am gândit, dar fără rezultat, să tot zic ceva în aceste momente în care nu există cuvinte potrivite pentru a descrie ce simt. Încă sunt în șoc, creierul nu funcționează cum trebuie. Cameron era una dintre persoanele mele preferate în lumea asta, chiar dacă știu că nu sunt singura. 

Cameron era magic, era un înger pe pământ. În ultimii 6 ani, de când avea vârsta de 14 ani, mi-a vorbit despre multe lucruri, m-a ajutat să ies dintr-o relație toxică, nu pot spune câte au fost momentele în care nu mai puteam să ne oprim din râs”, a dezvăluit Dove Cameron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Cameron Boyce a murit în somn

Familia lui Cameron Boyce a făcut un anunț public, vrând să lămurească circumstanțele în care a murit actorul. Rezultatul necropsiei este încă așteptat de toată lumea.

„Moartea lui Cameron a fost cauzată de o convulsie, ca rezultat a unei boli cumplite, numită epilepsie. Încă încercăm să ne revenim din acest șoc și vrem să ne oferiți discreție în aceste momente, atât nouă cât și apropiaților noștri”, au declarat oficial reprezentați ai familiei actorului.

Vezi și: Profil de celebritate - Gal Gadot
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies