Iti plac show-urile "Vocea Romaniei" si "Dansez pentru tine" sau serialele "Las Fierbinti" si "Pariu cu viata"? Voteaza emisiunile si serialele ProTV la Premiile TV Mania

Iti plac show-urile  Vocea Romaniei  si  Dansez pentru tine  sau serialele  Las Fierbinti  si  Pariu cu viata ? Voteaza emisiunile si serialele ProTV la Premiile TV Mania
Citeste mai mult despre: premiile tv mania, emisiuni, seriale, vedete,
Data: 21 Noiembrie 2012
Revista TV Mania acorda si in acest an premiile cu acelasi nume.


Stirile ProTV
prezentate de Andreea Esca concureaza la premiul pentru Cea mai buna emisiune de stiri. Voteaza aici daca vrei sa castige premiul!


Emisiunile "Happy Hour" - prezentata de Catalin Maruta si CanCan TV - prezentata de Adrian Artene, alaturi de Ilinca Vandici au sansa sa castige premiul pentru Cea mai buna emisiune-tabloid. Voteaza aici daca vrei sa castige premiul!


"Romania, te iubesc"
concureaza la titlul de cea mai buna emisiune reportaj. Voteaza aici daca vrei sa castige premiul!


"Las Fierbinti", "Pariu cu viata" si "Tanti Florica"
se lupta pentru premiul la categoria Cel mai tare serial romanesc. Voteaza aici daca vrei sa castige premiul!

Serviciul Roman de Comedie te face sa razi in fiecare miercuri de la ora 20:30. Voteaza aici daca vrei sa castige premiul pentru Cea mai buna emisiune-satira!

Iulia Vantur si Stefan Banica de la "Dansez pentru tinesi Smiley si Pavel Bartos de la "Romanii au Talent"  vor sa castige premiul pentru Cel mai bun cuplu din televiziune. Voteaza aici cine vrei sa castige premiul!


"Romanii au Talent", "Vocea Romaniei" si "Dansez pentru tine", trei show-uri care implinesc visurile oamenilor participa la categoria Cel mai bun talent show. Voteaza aici ce emisiune  vrei sa castige premiul!


Ti-au placut probele de la Masterchef si ti-a plouat in gura de fiecare data cand ai vazut ce gatesc concurentii? Voteaza aici show-ul daca vrei sa castige premiul pentru Cel mai bun show culinar.
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO