Prima impresie conteaza: 8 lucruri pe care barbatii le remarca imediat la o femeie

Prima impresie conteaza: 8 lucruri pe care barbatii le remarca imediat la o femeie
Data publicarii: 05 Decembrie 2011
Data actualizare: 05 Decembrie 2011
Sunt câteva lucruri pe care barbatii le remarca instantaneu când vad o femeie pentru prima data. A le cunoaste poate insemna a sti cum sa te faci remarcata, iar apoi vei putea alege, potrivit lifestyle.msn.com.

1. Cât de des este parul tau
Este vorba despre evolutionism aici. De când oamenii traiau in pesteri, barbatii au fost atrasi de parul bogat, semn ca femeia este sanatoasa.
2. Daca zâmbesti sincer
Privirea ti se schimba atunci când zâmbesti sincer, iar majoritatea barbatilor stiu sa distinga zâmbetul autentic, care transmite ca esti o persoana relaxata si amuzanta.
3. Marimea grupului in care esti
Nu vrei sa fii intr-un grup mare de prieteni, pentru ca ii va fi greu sa te abordeze, dar nici cu cea mai buna prietena, pentru ca se va gândi ca nu o vei parasi pe aceasta ca sa vorbesti cu el. Numarul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai iesit isi pot tine companie unul celuilalt cât timp faceti cunostinta.
4. Tonul vocii
Unele studii au aratat ca barbatii sunt atrasi de vocile mai inalte, probabil pentru ca - tot o explicatie evolutionista - acestea sunt un semn de tinerete si sanatate.
5. Proportia talie - solduri
Barbatii cauta instinctiv partenere pentru reproducere. Daca talia ta arata mult mai subtire decât soldurile, denota fertilitate. O curea lata va accentua acel aspect de clepsidra dorit.
6. Tenul
Barbatii asociaza un ten frumos cu o buna stare de sanatate mentala. Stresul si anxietatea favorizeaza aparitia imperfectiunilor pielii si aspectului nesanatos. Astfel, lotiunile si fondul de ten pe care le folosesti sunt intr-adevar o buna investitie.
7. Ce este fals la tine
Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de par, genele false si asa mai departe. Pentru barbati, acestea inseamna ca esti greu de intretinut.
8. Ochii
Oamenii se uita la ochii altor oameni mai mult decât la orice alta parte a corpului. Un machiaj dramatic il va face sa te priveasca si mai mult.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies