Proaspăt divorțată, Adele își caută deja un nou iubit. Ce le-a cerut prietenilor

Proaspăt divorțată, Adele își caută deja un nou iubit. Ce le-a cerut prietenilor
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Aprilie 2019
Un divorț nu e sfârșitul pentru Adele. Cântăreața britanică le-a mărturisit prietenilor că e în căutarea unui nou iubit, de preferat american.

Adele (30 de ani) tocmai a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, antreprenorul american Simon Konecki (45 de ani), dar nu pare atât de afectată. Potrivit ziarului The Sun, artista le-a mărturisit apropiaților ei că e în căutarea unui nou iubit, de preferat american. 

Citește și

Adele, care a petrecut peste șapte ani în compania lui Konecki, le-a cerut prietenilor să o pună în legătură cu bărbați care ar fi dispuși să iasă cu ea.

„Ea este extrem de încântată de ideea de a se vedea cu alți bărbați. Simte nevoia să fie curtată. Este atrasă de alți bărbați și a acceptat că între ea și Simon totul s-a terminat pentru totdeauna. Și-a rugat prietenii să caute parteneri compatibili pentru întâlniri. Însă nu vrea să se implice în ceva serios prea curând”, spun sursele ziarului britanic.

FOTO: Getty Images

Adele și Simon au împreună un băiat de șase ani, pe nume Angelo. Conform apropiaților lor, în ultimii ani solista a stat cu soțul ei doar de dragul fiului lor. Cei doi au dus vieți separate, iar sentimentele dintre ei s-au stins la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ea locuiește la Los Angeles, iar Simon în Marea Britanie. Conform presei din Regatul Unit, solista urmează să lanseze un al patrulea album în acest an, în care va face referire la mariajul zbuciumat pe care l-a avut alături de soțul ei.

Încă din februarie acest an, Adele a vândut locuința lor din Marea Britanie cu 3 milioane de lire sterline. Solista mai deține un conac în Beverly Hills, o casă în Londra și un apartament în capitala Angliei.  

FULLSCREEN
Proaspăt divorțată, Adele își caută deja un nou iubit. Ce le-a cerut prietenilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies