Puterea destinului, serialul turcesc care a fascinat Romania, vine Acasa incepand de luni, 12 ianuarie!

Puterea destinului, serialul turcesc care a fascinat Romania, vine Acasa incepand de luni, 12 ianuarie!
Data publicarii: 11 Ianuarie 2015
Data actualizare: 11 Ianuarie 2015
Puterea destinului, serialul turcesc care a inregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienta atat in Europa cat si in Asia, a debutat pe 5 ianuarie la PRO TV, conform strategiei comunicate pentru 2015 ce marcheaza o promovare sustinuta a canalelor mai mici pe cele principale. 

Dupa ce primele patru episoade au fost vizionate de 1,6 milioane de telespectatori la nivel national, serialul vine Acasa incepand de luni, 12 ianuarie, unde povestea va continua de luni pana vineri, de la 19:00!

Intriga, conflictele, lupta pentru adevar si impresionanta poveste de dragoste au starnit interesul publicului de toate varstele. Serialul a inregistrat o evolutie spectaculoasa a share-ului la nivelul publicului comercial, de la 13.1% in prima zi de difuzare, la 19.5% joi, 8 ianuarie. Si ratingul a evoluat impresionant, pe segmentul publicului comercial cifrele atinse in cele patru zile fiind 6.1, 7.2, 8.2 si 9.4 puncte de rating. Lider de audienta pe segmentul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani in ziua de miercuri 7 ianuarie cu 17.7% share si 8.2 puncte de rating, serialul a aratat ca povestea petrecuta pe meleagurile Turciei este preferata de public, televiziunea situata pe locul doi inregistrand 15.6% share si 7.3 puncte de rating.

Traditiile turcesti, dar si lumea moderna pusa fata in fata cu traditiile prin prisma personajului principal, o frumoasa tanara de 18 ani, vor putea fi vizionate in continuare Acasa, de luni pana vineri de la 19:00 dar si in reluare de la 09:45. De asemenea, fanii acestei povesti unice, inconjurata de obiceiuri si traditii, vor putea viziona in reluare episoadele si la PRO TV, de luni pana vineri de la 15:00. 

Actorii principali ai serialului Puterea destinului, Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt sunt doi tineri frumosi ce se bucura de celebritate la nivel mondial si milioane de fani.

Cansu Dere este una dintre cele mai frumoase femei din lume si s-a nascut in capitala Turciei, Ankara, in urma cu 34 de ani. Este absolventa de Arheologie si si-a facut debutul in cinematografie la inceputul anului 2004. Intre 2006 si 2008 a filmat pentru serialul Puterea destinului in care detine rolul principal, iar frumusetea sa si talentul de care a dat dovada au recomandat-o si pentru alte productii importante, in care a intruchipat personaje cheie.

Mehmet Akif Alakurt s-a nascut in Istanbul, pe 23 iulie 1979 si si-a inceput cariera de model in anul 1998, reusind sa castige premii precum Cel mai bun model din Turcia sau de doua ori titlul de Cel mai bun model din lume. In 2002 a debutat in cinematografie cu rolul lui Ali Kirman din serialul Kirik Ayna.  A avut succes inca de la inceput, astfel ca au urmat numeroase alte proiecte, seriale sau filme artistice, printre care si rolul lui Boran in Puterea destinului.

Cei doi actori si incredibila lor poveste de dragoste, presarata cu intrigi, conflicte si situatii limita doar Acasa, de la 19:00, de luni pana vineri! 

Episoadele pot fi gasite imediat dupa difuzare pe voyo.ro, unde sunt disponibile timp de 7 zile. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies