RAFO - arheologia unui jaf este prezentata intr-o ancheta marca "Romania, te iubesc!"

RAFO - arheologia unui jaf este prezentata intr-o ancheta marca Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, ProTV,
Data publicarii: 08 Octombrie 2015
Data actualizare: 08 Octombrie 2015
Noul sezon Romania, te iubesc! continua in aceasta duminica cu alte provocari. Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, a pornit o noua ancheta pe un subiect puternic si impresionant, pentru a descoperi adevarul si a demasca impostura.

Tema dezindustrializarii revine la Romania, te iubesc! printr-o ancheta despre cum s-a transformat un oras bogat si cu oameni bine pregatiti profesional, intr-o zona depopulata si cu perspective reduse. Este vorba despre Onesti, cunoscut pentru lotul de gimnastica si Nadia Comaneci, orasul de pe Valea Trotusului este unul dintre locurile care au suferit transformari profunde in ultimii 50 de ani. 

Cosmin Savu a mersul pe firul intregii povesti: “Destine frante, fabrici distruse, privatizari esuate si oameni de afaceri dubiosi. Manageri orbiti de interese meschine, criminalitate organizata si mafie transfrontaliera – asa arata reteta insuccesului romanesc.  Toate acestea in paralel cu incapacitatea institutiilor statului de a stopa subminarea economiei nationale!”.

Telespectatorii vor descoperi duminica, de la ora 18:00, numai la PRO TV, care sunt cauzele pentru care un oras cu un potential imens de dezvoltare, precum Onesti, a cazut in derizoriu ajutat de interese si afaceri suspecte. 

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies