Reacția lui Meghan și a lui Harry când un băiețel a înjurat în fața lor

Reacția lui Meghan și a lui Harry când un băiețel a înjurat în fața lor
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, printul Harry,
Data: 04 Februarie 2019
Într-o conversație cu Ducesa și Ducele de Sussex, un băiețel mai îndrăzneț a scăpat un cuvânt urât.

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat Bristol, unde s-au întâlnit cu câțiva copii de prin partea locului care participau la un workshop la Bristol Old Vic, cel mai vechi teatru în limba engleză.

Citește și: Meghan Markle, apariție inedită într-o pereche de blugi rupți, de 133 lei

În timpul conversației, când puștii îi povesteau cuplului regal despre experiența lor la teatru, un băiețel mai îndrăzneț a scăpat cuvântul cu ”f” în fața lui Meghan Markle și a prințului Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry ???? supporter (@harry_meghan_updates) on

”Când ești pe scenă, nu poți să fii, gen, știi tu, în jurul f... de scenă”, a explicat puștiul celor doi membri ai familiei regale, care nu și-au pierdut cumpătul, reacționând foarte natural.  

Într-un clip video postat pe Instagram, se vede cum Meghan ridică ușor din sprâncene și chicotește puțin, în timp ce Harry se preface surprins, în glumă. 

Cuplul, care așteaptă primul lor copil la finalul lunii aprilie, a stat de vorbă cu fiecare dintre copiii de la teatru. Mai târziu, în timpul vizitei, Harry i-a rugat pe toți să părăsească încăperea pentru a putea sta de vorbă cu un băiat care și-a pierdut un părinte, spunându-i acestuia: ”Același lucru mi s-a întâmplat și mie”.

Foto: Getty


Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO