Regele tutunului din Australia, petrecere cu peste 150 de femei. Travers Beynon este varianta australiană a lui Hugh Hefner

Regele tutunului din Australia, petrecere cu peste 150 de femei. Travers Beynon este varianta australiană a lui Hugh Hefner
Citeste mai mult despre: Travers Beynon, Candyman,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Mai 2022
Există o variantă australiană a lui Hugh Hefner și se numește Travers Beynon. Acesta își spune Candyman și este faimos pentru petrecerile sale sălbatice, pe care le organizează la reședința sa cu 15 dormitoare, care este un fel de Playboy mansion. Ca și Hefner, Beynon are o soție și mai multe iubite, toți locuind sub același acoperiș. Noroc cu cele 15 dormitoare :) Și 19 băi :) 

Travers Beynon a ajuns de curând în tabloidele din întreaga lume cu petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere. La împlinirea a 50 de ani, Candyman a petrecut alături de peste 150 de femei la reședința sa de lux.

Cum de își permite Beyon un stil de viață atât de extravagant? Afacerile cu tutun i-au adus o avere de 200 de milioane de dolari. Fost jucător de fotbal australian și fost model, Candyman este acum regele tutunului din Australia. 

Cu actuala sa sotie, Taesha Beynon, s-a cunoscut în 2009, pe când aceasta avea numai 19 ani și lucra ca hostessa la una din petrecerile lui. S-au căsătorit, iar acum au doi copii împreună. Însă relația lor este una “deschisa”. Numărul de iubite este…flexibil :) 

Candyman spune că bea 6-7 litri de apă pe zi și că face sex de 6-10 ori pe săptămână. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!