• PRO TV
  • Colecția de fotografii compromițătoare a lui Hugh Hefner a ajuns pe mâna fostei soții. „Am găsit mii de poze”

Colecția de fotografii compromițătoare a lui Hugh Hefner a ajuns pe mâna fostei soții. „Am găsit mii de poze”

Colecția de fotografii compromițătoare a lui Hugh Hefner a ajuns pe mâna fostei soții. „Am găsit mii de poze”

Hugh Hefner își făcuse un obicei din a fotografia și filma pe ascuns fiecare petrecere pe care o organiza la vila Playboy. Magnatul voia să aibă probe compromițătoare cu toți cei care îi puteau deveni cândva dușmani

Crystal Hefner, care i-a fost soție „tăticului Playboy” între anii 2012-2017, a dezvăluit că a descoperit o colecție impresionantă de fotografii și imagini compromițătoare cu invitații lui Hefner. Fostul iepuraș Playboy a confirmat povestea lui Holly Madison, o altă iubită a magnatului, care a dezvăluit totul în cadrul documentarului Secrets of Playboy.

Holly Madison declarase anterior că Hefner înregistra tot ce mișca în vila sa pentru a putea folosi dovezile împotriva celor care i-ar putea deveni inamici.

Într-o postare pe Twitter, Crystal Hefner i s-a adresat direct lui Holly, spunându-i că a avut dreptate.

Am descoperit mii de fotografii din acelea, făcute cu aparate pe film de unică folosință, de care vorbeai tu Holly Madison. Le-am distrus imediat, pentru tine și pentru fiecare dintre femeile care apar în ele. Au dispărut”, a scris Crystal pe rețeaua socială.

Pozele compromițătoare erau și pentru „iepurașii” Playboy



Madison a dezvăluit că imaginile pe care Hefner le stoca nu erau doar pentru a-i șantaja pe oaspeții săi, ci și pe fetele care locuiau cu el.

Fosta iubită a mogulului a mărturisit că aceste imagini deocheate au reprezentat motivul principal pentru care a plecat atât de târziu din vila Playboy.

Prietenii lui l-au susținut întotdeauna au vorbit atât de frumos despre el. Dar asta e singura latură a lui pe care au văzut-o vreodată. Nu aveau idee ce se întâmpla în spatele ușilor închise și cum erau tratate femeile.

Când locuiam la conac, îmi era frică să plec. Ceva care stătea mereu în mintea mea, cred că încă de la început, era că, dacă plecam, era acest munte de imagini porno răzbunătoare care așteaptă să fie dezvăluite”, a spus Holly Madison.

Femeia, azi în vârstă de 42 de ani și mamă a doi copii, a mai spus că Hefner obișnuia să le pozeze pe fete când se îmbătau, în pielea goală, după care le șantaja cu imaginile deocheate.

După ce a ieșit din relația cu Hefner, Holly Madison s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Pasquale Rotella. Au divorțat în 2019.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni