Regina Rania a Iordanului a anunțat logodna fiicei sale Iman. Cine este bărbatul care a cerut-o în căsătorie

Regina Rania a Iordanului a anunțat logodna fiicei sale Iman. Cine este bărbatul care a cerut-o în căsătorie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Iulie 2022
Data actualizare: 08 Iulie 2022
Bucurie mare în familia regală a Iordaniei! Fiica mijlocie a reginei Rania și a regelui Abdullah II s-a logodit.

Prințesa Iman bint Abdullah are 25 de ani și este cea mai mare dintre cele două fete ale regelui Abdullah al II-lea și ale reginei Rania. Ea s-a logodit recent cu Jameel Thermiotis. 

Cererea în căsătorie a fost făcută, în mod oficial, în fața cuplului regal al Iordaniei, care și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria fiicei lor. În imaginea făcută publică de regina Rania pe contul de Instagram, Iman poartă o rochie albă și își arată inelul de logodnă. Cu un zâmbet larg, Iman pare foarte fericită alături de alesul inimii ei.
 

Jameel Thermiotis s-a născut în Caracas, Venezuela, într-o familie de greci, iar acum lucrează în New York City ca partener de conducere la o firmă de capital de risc.

„Felicitări draga mea Iman; zâmbetul tău a fost întotdeauna un dar al dragostei pe care l-am prețuit din ziua în care te-ai născut. Îți doresc, ție și lui Jameel, o viață plină de dragoste și zâmbete”, a scris regina Rania pe Instagram, împărtășind portretul oficial.

Nu există încă detalii despre când prințesa Iman, 25 de ani, și Thermiotis, 28 de ani, se vor căsători, dar cu siguranță va fi o nuntă fabuloasă. Iman este prima dintre cei patru frați ai săi care se căsătorește – fratele ei mai mare, prințul moștenitor Al Hussein bin Abdullah II, nu se întâlnește public cu nimeni. El a postat pe Instagram-ul său o fotografie cu cuplul fericit, scriind „Cele mai calde felicitări iubitei mele surori Iman și logodnicului ei Jameel pentru logodna lor. Vă doresc o viață plină de fericire împreună”.

Regina Rania și regele Abdullah al II-lea s-au căsătorit în 1993 la Palatul Zahran din Amman, Iordania, unde Rania a purtat o rochie a designerului britanic Bruce Oldfield.


Sursă foto:Getty Images, Instagram: queenrania

Vezi și: Vinde degete pe internet 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!