”România, știi bine”, EPISODUL III. Alex Dima, despre dezastrul din infrastructură

România, știi bine , EPISODUL III. Alex Dima, despre dezastrul din infrastructură
S-a cerut și s-a obținut demisia lui Narcis Neaga de la conducerea CNAIR, compania care administrează drumurile României.

Sunt 12 ani de când toate Guvernele au lăsat neatinse miliarde de euro, bani europeni, cu care ar fi trebuit să construiască drumuri și căi ferate noi.

Sunt proiecte de infrastructură care ar fi urmat să fie folosite în comerț, turism, școală adică ... dezvoltare economică. ”Ar fi urmat”, dar nu încă!

”Uite de ce o simplă știre despre intenția de a demite un director este prea puțin”, spune Cristian Leonte, după ce marți, la începutul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a dat vina pe șeful interimar al CNAIR, Narcis Neaga, pentru situația dezastruoasă a proiectelor privind infrastructura.

În caz că am uitat istoria recentă, Alex Dima vă așteaptă la noul podcast “România, te iubesc!”, să ne amintim ce mai fac banii noștri europeni.

Cristian Leonte: ”Acesta este programul marea infrastructură. Ăsta este programul în care România nu reușește să cheltuiască banii de ani de zile. Cred că marea noastră întrebare este de ce?”

Alex Dima: ”Pentru că nu avem proiecte. Avem niște oameni .. înduioșător de incompetenți. Adică îți vine să plângi când te uiți la competențele lor, asta însemnând CNAIR-ul, Compania Națională de Drumuri, asta însemnând Ministerul Sănătății, tot ce înseamnă marea infrastructură, incusiv Ministerul Fondurilor Europene”.

Uniunea Europeană se schimbă. Trebuie să ne negociem poziția în următorul buget și să cerem parlamentarilor noștri să îl și cheltuiască.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO