Lituania - România, astăzi, de la 21:45, la PRO TV! toată România vede România 

Lituania - România, astăzi, de la 21:45, la PRO TV! toată România vede România
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Octombrie 2018
Data actualizare: 11 Octombrie 2018
În această seară, de la 21:45, toată România vede România la PRO TV! Echipa națională are nevoie de victorie în Lituania pentru a rămâne în lupta pentru câştigarea grupei din Nations League.

Echipa antrenată de Cosmin Contra va trebui să facă faţă unei provocări suplimentare: va juca pe gazon sintetic, suprafaţă neobişnuită pentru majoritatea fotbaliştilor din lot. Ultima dată când România a jucat pe teren artificial a fost în preliminariile Mondialului, la Astana, cu Kazahstan. Atunci, naţionala nu a reuşit să obţină decât un punct după un meci în care s-a chinuit timp de 90 de minute.

“Un rezultat de egalitate? Nu, nu ar fi un rezultat pozitiv. În dorința noastră de a rămâne în cărți pentru câștigarea grupei, avem nevoie de un rezultat pozitiv. Chiar dacă am avut doar două zile cu efectivul complet, cred că mesajul transmis băieților a fost foarte clar. Sper că la ora jocului, băieții să prindă o zi bună și să câștigăm acest meci.”, a spus Cosmin Contra.

Joi seara, România joacă în deplasare împotriva Lituaniei. Românii vor putea face galerie echipei naționale la PRO TV, de la ora 21:45. Imediat după meci, Ciprian Marica, Vadim Vîjeu şi Mihai Mironică vor comenta din studio cele mai importante momente ale meciului.

Toată România vede România!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies