• PRO TV
  • "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei", cele mai populare emisiuni TV pe Google in 2012, in Romania

"Romanii au talent" si "Vocea Romaniei", cele mai populare emisiuni TV pe Google in 2012, in Romania

"Romanii au talent" si "Vocea Romaniei", cele mai populare emisiuni TV pe Google in 2012, in Romania

Show-urile "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei" de la Pro TV au fost cele mai cautate emisiuni TV pe Google, in Romania, in 2012, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Google a facut public, marti, traditionalul Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), care arata tendinte bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. In acest an, cele mai populare cautari arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de "cum se face?" sau "ce este?" un anumit lucru.


Astfel, la categoria "divertisment", podiumul este ocupat de show-ul "Romanii au talent", urmat de "Vocea Romaniei", care au fost cele mai cautate emisiuni TV pe Google in acest an.

In topul 10 al celor mai cautate emisiuni TV in ultimele 12 luni, pe Google, apar inca doua emisiuni de la Pro TV: "Happy Hour" si "Ce se intampla, doctore?".

In topul cautarilor cu cea mai mare crestere in cautari pe Google in acest an, comparativ cu 2011, se afla serialul romanesc "Pariu cu viata", difuzat de ProTv in fiecare luni, de la 20:30.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni