Ruby, schimbare radicală de look: are părul roz și arată ca o mulatră

Ruby, schimbare radicală de look: are părul roz și arată ca o mulatră
Citeste mai mult despre: Ruby, look, schimbare de look,
Data: 30 Ianuarie 2020
Fiecare apariție a lui Ruby este incendiară și deseori reușește să surprindă.  

Fiecare apariție a lui Ruby este incendiară și deseori reușește să surprindă. Cea mai recentă fotografie de pe Instagram o prezintă cu părul roz și cu tenul atât de bronzat încât pare mulatră. Poza a primit mii de like-uri în scurt timp de la postarea ei pe rețeaua de socializare, dar au fost și fani care î-au atras atenția că îi stă mult mai bine brunet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY ???????????????? (@rubyishot) pe

Cu părul roz sau brunet, Ruby este oricum una dintre cele mai senzuale artiste din România și toate fotografiile ei îi arată latura feminină și foarte sexy.

Ruby, sau Ana Claudia Grigore pe numele din buletin,  s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989 și a împlinit anul acesta 30 de ani. A studiat jurnalismul în facultate, dar a ales muzica, pentru că o pasionează dintotdeauna. Și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, fiind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Are o relație cu Adrian Robert, unul din dansatorii săi, care i-a fost ani de zile prieten. 

PE PROTV PLUS PUTEȚI URMĂRI EMISIUNILE PREFERATE:


FOTO: INSTAGRAM RUBY
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO