Ryan Reynolds, cu pătrățelele la vedere. Care este secretul unui corp de supererou

Ryan Reynolds, cu pătrățelele la vedere. Care este secretul unui corp de supererou
Citeste mai mult despre: Ryan Reynold, patratele,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Septembrie 2019
Data actualizare: 20 Septembrie 2019
Ryan Reynolds are un corp perfect, pe care și-l afișează cu mândrie de fiecare dată. Metoda “palmă, pumn, degetul mare”, odihna și sportul sunt elementele esențiale pentru rețeta unui trup de invidiat

La cei 42 de ani, Ryan Reynolds are un trup la care unii bărbați doar ar visa. Starul din ”Deadpool” știe că secretul unui trup de invidiat este sportul și de aceea Ryan are un antrenor personal, Don Saladino.  

Recent, Don distribuit o poză pe Instagram, cu Ryan și pătrățelele sale, pentru a-și promova podcast-ul Slate’s How To, o emisiune ce oferă sfaturi pentru a avea un corp de supererou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Don Saladino (@donsaladino) on

Sportul este principalul factor pentru un corp de invidiat. Don afirmă că este indicat să avem un program de sport constant și durabil. Un alt rol important îl joacă odihna, de aceea trebuie să respectăm orele de somn.

Alimentația constituie un alt factor. Antrenorul folosește metoda “palmă, pumn, degetul mare” pentru a-și măsura fiecare masă. Don susține că pierderea în greutate este  “extrem de simplă” atât timp cât îți menții nivelul de zahăr din sânge. Totodată, cele trei mese trebuie respectate cu sfințenie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Ca și ultim sfat, Don recomandă să fim constienți de faptul că fiecare dintre noi lucrăm pentru propriul nostru corp. "Nu vă gândiți la ce face Ryan. Focusați-vă pe lucrurile care vă permit vouă să fiți de succes.”

Sursa foto: Instagram, Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies