S-a imbolnavit de cancer si nu mai primea salariul de profesoara. Colegii ei au facut un gest incredibil: "Mi-au redat increderea in umanitate"

S-a imbolnavit de cancer si nu mai primea salariul de profesoara. Colegii ei au facut un gest incredibil: Mi-au redat increderea in umanitate
Citeste mai mult despre: profesoara, boala, cancer, gest,
Data publicarii: 09 Septembrie 2014
Data actualizare: 09 Septembrie 2014
O profesoara din California diagnosticata cu cancer la san a primit cel mai frumos cadou din partea colegilor, un gest care, spune ea, i-a redat increderea in umanitate.

Pentru profesoara Carol Clark, in varsta de 56 de ani, vestea ca este bolnava a cazut ca un trasnet asupra ei si a familiei sale. Cancerul nu era insa avansat, iar medicii ii dadusera mari sanse de recuperare, asa ca femeia si-a luat liber de la scoala pentru a incepe chimioterapia.

Tratamentul a declansat o reactie alergica, asa ca profesoara a fost internata saptamani intregi la spital, a slabit 25 de kilograme si nu s-a mai putut intoarce la catedra.

Toate zilele de concediu medical acumulate in 17 ani s-au terminat insa repede, iar Carol a inceput sa nu mai primeasca banii de salariu intrucat nu putea fi prezenta la ore.

"Am inceput sa pierd bani, beneficiile medicale de care dispuneam prin contract, totul", a povestit femeia la postul de televiziune ABC7.

Sotul ei, Dave Clark, a avut insa ideea perfecta pentru a cere ajutorul colegilor profesori. Barbatul a lasat in cancelaria scolii o foaie prin care ii ruga pe ceilalti profesori sa doneze cateva zile de concediu pentru Carol.

In doar cateva zile, profesori din tot disctrictul s-au alaturat cauzei, iar Carol a obtinut 154 de zile de concediu din donatii.

"Este un sentiment de nedescris. Mi-a redat increderea in umanitate. Nu e de ajuns doar sa le multumesc acestor oameni, au facut un lucru incredibil pentru mine", a mai povestit Carol.

FOX 29 News Philadelphia | WTXF-TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies