S-a vindecat de cancer cu un remediu facut chiar de el. Nimeni nu a crezut ca se poate asa ceva

S-a vindecat de cancer cu un remediu facut chiar de el. Nimeni nu a crezut ca se poate asa ceva
Citeste mai mult despre: cancer, cannabis, remediu,
Data publicarii: 22 Iulie 2014
Data actualizare: 22 Iulie 2014
Mike Cutler a fost diagnosticat in anul 2009 cu cancer dupa ca i s-a facut rau la serviciu. Tot in acelasi an batranelul de 63 de ani a inceput lupta cu aceasta boala necrutatoare si a fost programat pentru transplant in luna noiembrie.

Desi parea sa nu mai aiba niciun fel de problema, boala s-a reintors in anul 2012 si a atacat noul organ care ii fusese transplantat.

Disperat sa supravietuiasca a inceput sa caute pe internet si a gasit un material pe Youtube in care a vazut ca uleiul obtinut din plantele de cannabis sunt un bun remediu pentru cancer. Daca la inceput a cumparat de la un plantele de la un distribuitor, mai apoi si-a dat seama ca este mult mai simplu sa cultive el plentele.

La numai trei zile dupa ce a luat tratamentul din plantele de cannabis, batranelul a observat ca durerea i-a disparut, iar cand a mers sa faca o biopsie la spitalul la care s-a operat medicii au descoperit ca barbatul nu mai avea nicio celula canceroasa.

"Tot ceea ce aveam in acele zile era laptopul meu, asa ca, am inceput sa caut ceva care sa ma ajute. Nu puteam sa accept ca pot oricand sa mor. Cand am gasit acest remediu am fost complet socat. Sunt un om normal, nu un dependent de droguri. Aveam o boala grava si aceste palnte m-au ajutat", a marturisit el.

A incercat sa vorbeasca cu oficialii pentru ca legea sa fie modificata si uleiul obtinut din plantele de cannabis sa fie cat se poate de legal, iar in acest fel si alti oameni sa poata profita de el si sa ajunga sa se vindece in acest mod.  

Vezi aici imaginile!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies